x

"PERFIDAN JE I BEZOBRAZAN"

Ana Nikolić bijesna na Rastu: Ti ćeš tako da pričaš, kog sam posjećivala u Centralnom zatvoru, a ne na Sorboni!

Pjevačica Ana Nikolić je, izgleda, još uvijek ljuta na svog bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Rastu.

Kada je izjavio da joj „nije radio alko-test", to ju je i te kako zaboljelo, priznala je nedavno u jednoj emisiji na televiziji „Una".

Istom prilikom, Ana je objasnila kako očekuje da se postavlja „prema majci svog djeteta", a zatim i koliko se razočarala pošto takav tretman nije dobila.


- Žena koja ti rodi dijete, ako te novinar pita: „Da li je bila pijana kada je to izjavila?", ti kažeš: „Nisam joj radio alko-test". To je jako, jako bezobrazno. Ako smo se dogovorili da o tome ne pričamo, onda kažeš: „Sljedeće pitanje". Ako tako radiš, onda ćeš svaki put dobiti činjenice na „feed-u", na mom Instagramu. Ali ako si ti perfidan i bezobrazan, nisi radio meni alko-test, ti kog sam posjećivala u Centralnom zatvoru, nisam na Sorboni, ni na Jejlu, ni na Prinstonu - izjavila je Nikolićeva, pa dodala:


„Koliko puta da ti punim pištolj?!"

- Kada nekome daš drugu šansu, to je kao kada mu ponovo napuniš pištolj, pa te promaši, pa mu napuniš pištolj, pa te opet promaši, pa mu opet napuniš... Pa, koliko puta da ti punim pištolj?

Podsjetimo, čitav sukob između nekadašnjih ljubavnika počeo je kada je Ana na svom Instagramu poručila da će Rasta „snositi posljedice svojih zlodjela".

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.