x

Ana Nikolić ima opravdanje za opijanje: Slavila sam to što sam smršala 30 kilograma!

Ana Nikolić je u nedjelju uveče sa društvom slavila to što je smršala 30 kilograma i što je konačno završila novi album.

Bar tako je ona objasnila nakon što su se u magazinu Stars na naslovnoj strani pojavile fotografije na kojima se vidi da je bila pripita u jednom poznatom beogradskom restoranu.

- Najvažnija stvar koja mi se desila jeste to što sam postala mama. Zbog Tare je moj život dobio novi smisao. Naravno, sa trudnoćom su došli i kilogrami, a nedavno su i otišli. Vraćam se u top-formu, uradila sam sjajan album i to sam proslavila sa svojim prijateljima. U tome ne vidim nikakav problem, nazdravila sam, a uskoro ćete i sami vidjeti da imam razloga da slavim svaki dan jer ovo što radim sa svojim timom nešto je najbolje što sam do sada uradila - rekla je Nikolićeva za Kurir.


Foto: Kurir

I mi smo prije dva dana objavili da je Ana vidno smršala za kratko vrijeme, što se vidi i po fotografijama, a to je za svaku pohvalu. Ako je zaista novi izgled bio razlog što je bila bučna i vesela u restoranu u nedjelju uveče, iako je ponoć odavno prošla, onda zaista nema šta da joj se zamjeri.

Ana je, podsjetimo, početkom avgusta obavijestila fanove da će njen novi album pod nazivom „Klinika“ biti ubrzo u prodaji, a poslije kratkog ljetovanja na moru rekla je da je, po povratku u Beograd, očekuje snimanje spotova.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.