x

Ana Nikolić liposukcijom isisala salo iz stomaka: Pukla je oko 10.000 eura jer je bilo dosta posla na operacionom stolu!

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim metodama da bi skinule salo sa stomaka, pa je tako nedavno i Ana Nikolić uradila liposukciju, saznaje Kurir. Pjevačica, koja se drastično ugojila i promijenila svoj lični opis, na razne načine pokušavala je da smrša, ali to joj nije polazilo za rukom. Štaviše, kad započne rigoroznu dijetu i počne da trenira, ubrzo posustane i vrati kilograme. Upravo zbog toga, Nikolićeva je uradila liposukciju tijela, a rezultati će biti vidljivi nakon nekoliko dana.

"Ana se podvrgla ovom savremenom zahvatu za isisavanje sala iz pojedinih dijelova tijela na jednoj privatnoj klinici. Nije više mogla da se muči, pa je odlučila da sve riješi uz pomoć hirurga. Ona je odlično podnijela operaciju, koja nije imala nikakvih komplikacija. Hirurg se navodno najviše posvetio zahvatu stomaka, butina i ruku, gdje je imala najviše masnoće. Nju je ovo sve koštalo oko 10.000 eura, budući da je bilo dosta posla na operacionom stolu", otkriva naš dobro obaviješten izvor i dodaje da su pjevačicu na klinici savjetovali da mora povesti računa o ishrani poslije alternativne metode mršavljenja.


"Da bi tijelo poprimilo novi oblik, Ana ne smije jesti sve, već joj je prepisana nova ishrana. Nije rigorozna kao mnoge dijete, ali moraće zdravije da se hrani, odnosno da u organizam unosi što više povrća i prirodnog šećera da bi što brže izgubila na kilaži", završava naš izvor.

Pjevačica je dala sebi kratak rok da liniju dovede u red i da izgleda bar upola kao nekada, jer uskoro izdaje novi album.


S obzirom na to da je do intervencije vrijedno radila u studiju, najviše se posvetila svom fizičkom izgledu, kojim želi da šokira sve.

Podsjetimo, Ana je uvijek varirala s kilažom. Kada nije pazila na ishranu, a konzumirala je alkohol, ona se gojila po 10 kilograma, a isto tako je brzo i mršavila. Međutim, prije tri godine ona je kilažu povećala za oko 50 kilograma, kojih ne može da se riješi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.