x

prati je glas da ima problema s alkoholom

Ana Nikolić na nastupu u Beogradu legla na pod i zapjevala! (Foto)

Iako je Ana Nikolić do sada više puta izjavila da više neće da pjeva, izgleda da je to bila samo šala i da njeni obožavaoci nemaju zbog čega da brinu.

Da se jako uželjela bine i pjesme, svjedoče i fotografije sa splava gdje je nastupala.

Naime, Nikolićeva je bez pauze pjevala stare i nove hitove, a u jednom momentu je, ponesena atmosferom, legla i na pod, što je njene fanove raspametilo.


Dok je ležala, ona se slikala sa publikom, ispunjavala muzičke želje, a pored svojih, pjevala je i pjesme svoje koleginice i drugarice Cece Ražnatović.

Inače, jedan od najvećih hitova večeri, koji je pjevala nekoliko puta, bila je pjesma Milice Pavlović "Provereno", koju je ona otpjevala u demo verziji sa drugačijim tekstom, a koji se kasnije pojavio u javnosti. Dok je pjevala ovu numeru, Ana je nekoliko puta ponovila: Ovo je moja pjesma, ovo sam ja, ja pjevam tu o samoj sebi.


Inače, iako od početka karijere Anu prati glas da voli da popije koju više i da ima problema sa alkoholom, zbog čega su je mnogi kritikovali, pjevačica je očigledno odlučila da posluša savjet, pa od sada pije isključivo sokove.


Tako je na nastupu, umjesto da nazdravlja viskijem ili šampanjcem, kako je nekad činila, žeđ gasila isključivo cijeđenim sokom od narandže. Da je o svemu mislila, vidi se i po tome što je đus ponijela od kuće, i to u flašici od vode, pa je, kad god bi ožednila, cugnula koji gutljaj.

Očigledno da je Anina legendarna izjava da ona ne pije, već da samo pijucka - zastarjela, pa ne radi više ni to, što je za svaku pohvalu.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.