x

svi detalji susreta

Ana Nikolić posjetila Rastu, plakala je satima!

Pjevačica Ana Nikolić navodno je posjetila bivšeg muža Stefana Đurića Rastu u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Reper se već skoro četiri mjeseca nalazi iza rešetaka jer je kod njega pronađeno 600 grama m..ihuane. Iako prije njegovog hapšenja nisu bili u idealnim odnosima i izbjegavali su susrete, pop zvijezda je navodno odlučila da ga obiđe zbog njihove trogodišnje kćerkice Tare.


"Ana je odlučila da ga posjeti jer ju je zanimalo da iz prve ruke sazna šta se zaista dogodilo i kada će izaći iz zatvora. Ona mjesecima laže kćerkicu da je tata na putu, a djevojčica je u posljednje vrijeme počela da postavlja sve više pitanja. Zbog toga je Nikolićeva odlučila da porazgovara sa Stefanom, kako bi se dogovorili da li da govore djetetu šta se dešava", kaže navodno izvor blizak pjevačici.


On je otkrio da je Đurić rekao Ani da i dalje krije od Tare istinu jer on vjeruje da će brzo biti na slobodi.

"Rasta je ubijeđen da će uskoro izaći iz pritvora i da će dobiti šansu da se brani sa slobode. Rekao je Ani da ne govori djetetu da je uhapšen, već da je i dalje laže da je tata na putu. Njemu zatvor ne pada teško, samo ga boli što ne viđa kćerku. Mnogo mu nedostaje. Razgovarali su o tome da je pozove iz zatvora ukoliko mu uprava to dozvoli. Ispitivao je Anu šta dijete radi, da li je krenula u vrtić, čuvaju li se od koronavirusa. Ana mu je rekla da je Tara dobro, da obožava dinosauruse sa kojima se igra svakodnevno i da je svojeglava i svoja, baš kao i njeni roditelji", kaže izvor navodno.


Izvor kaže da je sastanak bivših supružnika prošao u miru.

"Šalili su se i smijali. Ana je zbijala šale na njegov račun. Rekla mu je da će ga prebiti kada izađe iz zatvora. On se smijao. Međutim, kada je napustila Centralni zatvor, Ana se slomila. Plakala je satima. Mnogo joj je teško palo kada su ga zatvorski čuvari vraćali u ćeliju. Ipak je on otac njenog djeteta, čovjek koga je voljela najviše u životu i sve ovo joj veoma teško pada, ma koliko ona glumila da je jaka", kaže izvor, a Nikolićeva nije željela da komentariše saznanja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.