x

Ana Nikolić se dobro "oparila": Za alimentaciju uzima paprenu cifru!

Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta mjesecima ne žive pod istim krovom, ali to ne sprečava pjevačicu da i dalje navodno, živi na račun bivšeg supruga! Naime, iako je Ana nakon razvoda dobila mjesečnu alimentaciju od 2.000 eura za njihovu kćerkicu Taru, to joj, izgleda, nije bilo dovoljno. 

Nikolićeva svakog mjeseca uspijeva da se ogrebe i za dio novca koji Rasta dobija od „jutjuba“. Naime, kako je izvor ispričao, Anin rođeni brat Marko pomogao je Rasti da potpiše ugovor sa „jutjubom”, zbog čega svakog mjeseca dobija pozamašni procenat, koji dijeli sa sestrom.

- Ana i Rasta su počeli da se zabavljaju početkom 2016. godine, a poslije nekoliko mjeseci su odlučili da se vjenčaju. Od trenutka kada se Ana pojavila na muzičkoj sceni, njen brat Marko je bio zadužen za njenu karijeru, ali se bavio i njenim finansijama. Međutim, kada je u Anin život ušao Rasta, Marko je spontano počeo da obavlja dio menadžerskog posla i za repera, a u jednom trenutku je počeo i da ide sa njim na nastupe - ispričao je izvor blizak Ani i objasnio da je Marko pomogao Rasti da sklopi ugovor sa „jutjubom“.


- Rasta je jedan od rijetkih repera sa naše muzičke scene čije pjesme imaju više od šezdeset miliona pregleda, a za to dobija velike pare. Samo Saša Kovačević i Rasta direktno sarađuju sa Amerikancima i za svaki dobijeni pregled liježe im novac na račun. Reper je takav ugovor napravio uz pomoć Aninog brata, a pošto je Marko tada bio jedan od glavnih ljudi u njegovom timu, dobio je procenat. Sve je to išlo po loju dok su Ana i Rasta bili u ljubavi, ali problemi su nastali kada su se oni rastali, a porodica Nikolić nastavila da ubira plodove reperovog rada - rekao je izvor.

Kada su se Ana i Stefan sporazumno razveli, dogovorili su da Tara živi sa majkom, a da će reper moći da je posjećuje kada god poželi.


- Ana je bila veoma zadovoljna tom sumom, a njen brat ju je tada podsjetio da će od bivšeg supruga imati još koristi. Pošto je novac ne zanima, nije mnogo obraćala pažnju na taj iznos, ali kada je shvatila da mesečno može da dobije od 3.000 do 5.000 eura, osladilo joj se - otkrio je izvor i ispričao da reper još nije našao način da ukine procenat bivšem šuraku, ali da radi na tome.

- Sve dok Rasta ne raskine ugovor sa „jutjubom“, Marku će na račun da kaplju parice, i to bez mnogo truda. Ipak, reper nije naivan i naći će način da ne gubi tako teško zarađen novac. Njemu se nikako ne dopada što brat njegove bivše žene živi na njegov račun, jer se njegova muzička kuća širi, što znači da će Ana i Marko još više dobijati - završava priču izvor blizak porodici Nikolić.



Takođe, pjevačica se nije mnogo brinula oko visine alimentacije jer je znala da je Đurić galantan, pogotovo jer je njegova kćerka u pitanju. Ona je predložila da visina alimentacije bude samo 500 eura, a kada su otišli sa advokatima da dogovore tačne iznose i potpišu papire, Paraćinka je na račun alimentacije dobila četiri puta veći iznos od traženog.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.