x

Ana Nikolić završila na infuziji? Rasta se stvorio brzinom svjetlosti: Pretrnuo od straha! Sve vrijeme bio uz nju!

Ana Nikolić je nedavno je u Maroku snimala spot cijeli dan i cijelu noć, a onda je došlo do nezgode. Poznato je da je Ana smršala za kratak period više od 35 kilograma i da se drži posebnog režima ishrane. Zbog ove rigorozne dijete pjevačica je kolabirala i završila u bolnici. Stefan Đurić Rasta se stvorio brzinom svjetlosti u bolnicu i bio uz nju sve vrijeme.

"Ona se sto puta dnevno presvuče, promijeni šminku, frizuru, stajling, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umjesto planiranih pet sati. Na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi", rekao je izvor za Svet, a prenose mediji pa dodao:

"Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dvije nedjelje."


Nakon povratka u Srbiju, Ana je opet kolabirala i ponovo je završila u bolnici. S obzirom da je ovo drugi put, u kratkom periodu, da joj se slošilo, Nikolićeva je zatražila ljekarsku pomoć. Kad je smještena u ambulantu jedne privatne klinike, odmah je dobila infuziju. Ono što smo uspjeli da saznamo od izvora iz klinike nas je iznenadilo. Ana je pozvala svog bivšeg supruga Rastu, a ne svog trenutnog izabranika. Naš izvor iz bolnice nam je otkrio da se reper stvorio brzinom svjetlosti i da je jurio doktore po klinici kako bi se raspitao šta se dešava sa njegovom bivšom ženom.


"Ani je laknulo kada ga je ugledala. Rasta je odmah pritrčao da je zagrli i da je utješi. Vidjelo se da joj nije bilo svejedno i da joj je baš značio njegov dolazak. Ja mislim da će njih dvoje biti ponovo zajedno. Ma kakvi novi partneri, to su samo priče. Vidi se da se Ana i Rasta još uvijek vole. Ipak oni imaju zajedničko dijete koje će ih cijeli život vezivati. Čekao je sa njom satima dok je primala infuziju i radila potrebne analize. Ostali su satima na klinici, ali sva sreća, nije bilo ništa ozbiljnije. Pustili su je istog dana da ode kuće. Vidjela sam da su otišli zajedno njegovim kolima, a on joj je pomogao da dođe do automobila pošto je bila iscrpljena nakon neprespavane noći" rekla je medicinska sestra za Svet, a prenose mediji.

Podsjetimo, spekuliše se da je Stefan Đurić rasta uplovio u ljubavnu vezu sa Zvezdom Granda Lenom Čolak, ali novopečeni par pokušava da zadrži detalje njihovog odnosa u strogoj tajnosti.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.