x

haos

Ana ostavila Davida zbog Stefana Karića: Koraćeva se na Jahorini provodila sa njim, a Soraja ju je sve vrijeme pokrivala!

Kao bomba odjeknula je vijest da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli. Ana je, navodno, Davida ostavila zbog Stefana Karića, sa kojim je prije bila u vezi.

Starleta se sa Stefanom navodno provodila na Jahorini, a Davidu je navodno rekla da je tamo samo sa Sorajom koja ih je navodno pokrivala.

- Rekla je Davidu da na Jahorinu ide samo za vikend, a tamo je ostala čitave dvije nedjelje. Sve vrijeme se viđala sa Karićem. Sa kojim je i raije bila u vezi. Soraja ih je pokrivala tako što je na mrežama objavljivala snimke sa Anom da bi David pomislio da se ne razdvajaju. Njemu se nikako nije dopalo što mu se djevojka toliko zadržala na planini - kaže izvor.


- Zatim je nastala žestoka svađa preko telefona, Ana se zatim vratila za Beograd i odmah Davidu rekla da je kraj. Dok je bilo para oni su super fukcionisali, problemi su počeli kada su oni potrošili sve pare koje su zaradili u rijalitiju. On se zaposlio kao instruktor u teretani, ali njegova plata nije dovoljna da se pokriju Anini troškovi - dodaje izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.