x

Ana poslala Filipu brutalnu poruku: Evo šta će mu uraditi kada izađe iz rijalitija!

Bora Santana i Bane Čolak danas su sumirali brojne događaje u Radio Amneziji. Oni su se dotakli i Ane Korać, kao i njenog odnosa sa Filipom Mijatovim.

- Mnogi se slažu da je Ana dotakla dno u ovoj sezoni, ali neće da pričaju to za stolom jer je gotive. Rijetko ko šta kaže Ani u lice, čak ni Davidu - govorili su Bora i Bane, a onda je u studio uletio David Dragojević, pa su zadrugaru počeli da mu postavljaju pitanja:

- Ana je prošle sezone sama bila, niko je nije vrijeđao. Samo se brani kada je neko napada. Prošle godine nije imala nikog, ona se smije, možda je više sa mnom. Što se tiče Filipa, to je po meni klošarski. To nije gospodin da ide tako da pljuje djevojku - govorio je David.


Onda se uključila i Ana, a Bora i Bane su prokomentarisali da ona umije da upadne u sopstvene laži.

- Dovoljnu sam reklamu tom lažovu dala, tako da nema potrebe da ga više spominjem. Nikoga se ovdje ne plašim, a sa njim mogu da pričam o čemu god hoće, jer ja znam šta je istina, a zna i on. To što radi, radi samo sebi i sebi će naškoditi, on će sa svim tim dokazima završiti na sudu, a sa mnom neće imati nikakvih dodirnih tačaka. Ništa neću da govorim ovdje. Za svaku izgovorenu riječ ću ga tužiti, moj advokat će sa baviti njim, ja neću, uživaću sa svojom porodicom, Davidom i Hugom - govorila je Ana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.