x

Ana se nudila Mitroviću za novac?! Kada je čuo cifru imao je samo jedan odgovor!

Bivša zadrugarka Ana Korać svim silama se trudi da se vrati u Zadrugu, međutim, čelnici televizije "Pink" su morali nekoliko puta da je odbiju zbog nerealnih zahtjeva koje je postavila.

Kako pišu beogradski mediji, Koraćeva je od Mitrovića tražila 100.000 eura kako bi ušla u "Zadrugu 3", međutim, Mitrović ju je odbio!

- Ana Korać i njen dečko David Dragojević živjeli su na visokoj nozi i trošili dosta novca otkako su izašli iz rijalitija. Pošto nemaju stalne prihode, već žive od reklamiranja na Instagramu i angažovanja u spotovima, kojih i nema mnogo, kontaktirali su sa produkcijom ružičaste televizije i ponudili da uđu u rijaliti. Mitroviću se ta ideja veoma svidjela, pogotovo što su u rijalitiju Davidov brat Dejan i njegova supruga Dalila, ali kada je čuo koju sumu traže, momentalno ih je odbio - tvrdi izvor blizak paru i dodaje da je prvobitno trebalo da uđe samo Ana.


- Bivša zadrugarka je vrlo samouvjereno ponudila svoje uslove i iznijela zašto smatra da bi trebalo da dobije 100.000 eura. Ona je tokom razgovora istakla da je najjača učesnica, i da gdje god da se pojavi nastane dobra priča, da je zbog nje i Davida prošla sezona bila najgledanija... Iako su ti argumenti tačni, suma koju je tražila je prevelika i tu svotu niko nije želio da komentariše. Pošto joj je novac očajnički potreban, ona je ponudila da za istu sumu uđe i njen momak David, ali ni taj prijedlog nije prihvaćen - ispričao je izvor i istakao kako je Ana pokušala da se cjenjka za iznos kako bi se našla na luksuznom imanju.


- Pošto produkcija "Pinka nije htjela ni da čuje za taj iznos, Koraćeva je smanjila svoju svotu za nekoliko hiljada eura, ali bezuspješno. Dogovor nije postignut, , ali šansa postoji da popularni par ipak u jednom trenutku uđe u šou, ukoliko smanji cijenu za ulazak. Ana se povjerila svom dobrom prijatelju da bi veoma voljela da uđe u rijaliti, jer bi bili sa porodicom, a i ove sezone bi imali najveće šanse da osvoje bolje mjesto i uđu u siperfinale - rekao je izvor.

Ni Ana, ni David nisu se oglasili povodom ovih tvrdnji. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.