x

Ana Sević i Darko Lazić ponovo zajedno: Kafenisali, grlili se i smješkali! (FOTO)

Paparaco Kurir Starsa ulovio je na djelu nekadašnje ljubavnike Anu Sević i Darka Lazića kako uživaju u jednom poznatom restoranu na Vračaru. I dok mediji bruje o tome da su njih dvoje u lošim odnosima, bivši supružnici, koji se još nisu zakonski razveli, uopšte nisu tako izgledali. Naprotiv!

Ana je bila baš oduševljena susretom, pa se sve vrijeme kikotala pored Darka, a pali su i zagrljaji. Lazić i Sevićka bili su u društvu prijatelja, ali su u kafani sjedili jedno pored drugog. Pjevačica je na sastanak stigla potpuno namontirana, odjevena u kežual stajling i cipele sa visokim potpeticama, a sve vrijeme je pomno slušala šta joj bivši dragi priča. I on je bio veoma raspoložen, pa se nije bunio kad mu Ana nasloni ruku na rame ili nogu dok mu nešto objašnjava.


Ne znamo kojim povodom su se njih dvoje susreli, ali je evidentno da su bili prisni i sretni što su se vidjeli. U društvu Ane i Darka nije bila i njihova kćerkica Lorena, pa je jasno da se nisu sastali zbog djeteta.


Bivši ljubavnici zadržali su se dobrih sat vremena na piću, a onda je Sevićka digla ruku da dozove konobara kako bi otkucao račun. Međutim, ceh je platio Darko i ostavio pozamašan bakšiš. Kad su napuštali lokal, paparaco ih je  uhvatio i kako se pozdravljaju pri rastanku, a pjevačica je zadovoljno i nasmijano otišla pješaka, dok je Darku drug pridržavao štap dok uđe u automobil.


Jedino se nadamo da je bivši estradni par ovaj susret prijavio svojim sadašnjim partnerima - Marini Gagić i Danijelu Nedeljkoviću.

.

.

.

.

.

.

.


(Izvor/Foto: Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.