x

Ana Sević ljuta, ne ide u posjete Darku: Pjevačica dvije nedjelje nije vidjela povrijeđenog supruga!

Pjevačica je poslednji put bila kod oca svog djeteta u KBC Zemun 1. novembra, kada je i objavila na svom Instagram profilu da nije potrebno da se donira krv za Darka. Ona je istakla da su joj ljekari to rekli, te da nije na svoju ruku to uradila.

– Najmonstruoznija stvar koju sam čula o sebi je da sam sabotirala davanje krvi za Darka. Bila sam u bolnici kada je krenuo taj spin da mu treba krv. Stajala sam pored njega u šok-sobi i svi prisutni su mi rekli da njemu ne treba krv. Okačila sam na Instagram da krv nije potrebna, da ima sasvim dovoljno zaliha i da ću, ukoliko to bude bilo potrebno, ja prva objaviti, jer su mi kao i dalje Darkovoj zakonitoj supruzi javljali sve informacije – rekla je pevačica.


Izgleda da je Ani dovoljno to što je, kako sama kaže, ljekari obavještavaju o Darkovom zdravstvenom stanju, pa nema želju da ga posjeti.


Očigledno da je bijes i ljutnja u njenom slučaju jača od svega, jer se ona već 15 dana nije udostojila da ode kod Lazića i pruži mu podršku u njegovoj do sada najtežoj bitci u životu.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.