x

Ana Sević napala Darka iz svih oružja: On nikada nije bio tu za Lorenu!

Pjevačica Ana Sević na proslavu povodom 25. godina postojanja Televizije „Pink“ došla je sama, a iako su svi navikli da je u posljednje vrijeme na ovakvim dešavanjima viđaju s dečkom Danielom Nedeljkovićem, on je ovoga puta izostao.

- Sama sam jer je Daniel u Minhenu na utakmici, a ja sam to morala da propustim, nažalost. Ne ljutim se što nije ovdje sa mnom jer i ja obožavam da gledam fudbalske utakmice i još sam vatreniji navijač od njega. To je stanje delirijuma kada sam ja na tribinama, a često mi se omakne i neka žestoka psovka. Na stadionu pustim glas i sve negativno izbacim iz sebe - kroz smijeh nam je otkrila pjevačica koja tvrdi da je uz sadašnjeg dečka napokon našla onog pravog muškarca.

- Izuzetno sam sretna uz Daniela. Uz njega sam shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. S njim sam našla novu dimenziju ljubavi - kaže Ana koja tvrdi da još nije spremna za brak.


- Još je rano da se priča o braku. S druge strane, moja kćerkica Lorena, Daniel i ja uživamo, što je najbitnije. Takođe, veoma sam sretna što moja ona voli mog dečka jer da se ona ne slaže s njim, mi nikada ne bismo bili zajedno - rekla je Ana za „Alo!“.

U medijima se često pisalo kako je zabranila bivšem suprugu Darku Laziću da viđa Lorenu, te nas je zanimalo da li je to istina ili folker ne želi da viđa kćerku.

- Notorna je laž da sam branila ocu da viđa dijete. Otkad samo se razveli, on je uvijek mogao da dođe, da je vidi i da provodi vrijeme s njom, međutim, on to nije radio, i to je stvar njegovog izbora. On ima razloge za svoje ponašanje. Nažalost, sa Darkom je uvijek bilo tako, često je bio odsutan i Lorena i ja smo navikle da ga nema, a još je gore sada, kada smo razvedeni - rekla je pjevačica za „Alo!“.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.