x

ima se, može se

Ana Sević potrošila 3.000 za dan: Otišla na plažu gdje se kupa i Novak Đoković, a evo kakav je luksuz tražila!

Ana Sević je u Crnoj Gori potrošila 3.000 eura za samo četiri sata. Pjevačica je sa suprugom Danielom Nedeljkovićem i kćerkama i sinom odsjela u hotelu u Budvi, ali je bračni par prekjuče riješio da svoju djecu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Porto Novom.

- Ana i Daniel su odlučili da se časte! Otišli su na jednu luksuznu plažu, na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković. Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 eura! - priča izvor blizak pjevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.


Pratioci su je pohvalili da je za samo pet mjeseci od porođaja vratila djevojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vrijeme juri za djecom.

- Za manje od dvije godine rodila sam dvoje djece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet mjeseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvijek je tu da pripomogne - rekla je Sevićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.