x

široko

Ana Sević pravi svadbu za pola estrade: Danijel neće štedjeti, biće to vjenčanje iz njenih snova, a evo koliko svatova zovu!

Ana Sević podijelila je sa svima sretne vijesti da je zaprošena i nije skidala osmijeh sa lica! Njen izabranik Danijel Nedeljković pitao ju je da se uda za njega, a njen odgovor bio je - “da”! Danijel je uspio da svoj plan drži u tajnosti, a pjevačica nije ni slutila šta se sprema.

- Danijel je često pažljiv prema Ani, izvodi je i obasipa skupocjenim poklonima, a ona nije imala pojma da planira da je zaprosi. Dugo je čekala i nadala se toj vjeridbi, ali nakon porođaja se posvetila kćerkama i nije joj bilo ni na kraj pameti da će se to baš sad desiti. Nije primijetila ništa neobično u partnerovom ponašanju, mislila je da je to veče kao i svako drugo. Sredila se za izlazak, a uslijedilo je oduševljenje - otkriva izvor.


- Sve je bilo po protokolu, Daniel je kleknuo i otvorio kutijicu sa neobičnim, skupocjenim prstenom. Ana je odmah rekla “da” i nije skrivala sreću. Odmah je pozvala najbliže da podijeli lijepe vijesti, uslijedile su brojne čestitke i velike želje. Kako su odmah poslije vjeridbe pričali, žele da naprave svadbu za 300 ljudi i provesele se sa porodicom, prijateljima i Aninim kolegama, samo još nisu odredili datum. Kćerkica Sena je još mala, a plaši ih i pandemija koja još traje. Svakako, od uzbuđenja nisu stigli da pričaju o detaljima, a biće vremena i za slavlje. Mnogi misle da će možda spojiti prvi rođendan kćerke i vjenčanje.


Nakon vjeridbe Ana Sević je i na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je u naručju izabranika Danijela Nedeljkovića, a u opisu fotografije je napisala “da” uz emotikon koji označava beskonačnost, što aludira da sa njim planira da ostane zauvijek.


Podsjetimo, Ana je prije ove veze bila u braku sa pjevačem Darkom Lazićem, sa kojim ima kćerku Lorenu, a nakon razvoda uslijedile su brojne turbulencije u njihovom odnosu. Oboje su nastavili dalje, a pjevačica je u decembru 2020. godine sadašnjem vjereniku rodila kćerku Senu.

.

.

.

..


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.