x

ne oprašta

Ana Sević tuži Darka Lazića za povredu časti: Bivši supružnici ponovo na sudu, pjevačica želi da dokaže samo jedno?

Pjevačica Ana Sević ponovo će navodno da se nađe na sudu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem, i to kako mediji prenose zbog "povrede časti".

Nakon što je Lazić javno ispričao da kćerku Lorenu koju je dobio u braku sa Anom, nije vidio godinu dana, Sevićeva je navodno riješila da istinu i pravdu potraži na sudu. Osim što je odmah objavila fotografije Darka i Lorene koje pokazuju da su otac i kćerka se viđali više puta tokom ove godine, Ana je navodno podnijela tužbu za povredu časti protiv bivšeg supruga:


"Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako mala Lorena ne bi osjetila da postoji i najmanji problem. Iako se činilo da će Darko poštedjeti Anu gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da nema poštovanja ni prema čemu. Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao za kćerkicu da je nije video godinu dana i to ju je jako potreslo, zbog čega je riješila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice", kaže izvor i dodaje:


"Mogla je godinama sama da se muči i zarađuje za sve što je potrebno njihovoj kćerkici, ali više ne želi da sluša kako je loša majka koja brati ocu da viđa dijete. Pogotovo što je ona ta koja je forsirala Darka da viđa Lorenu, kada je to vešto izbjegavao i kada mu je sve bilo preče ", priča izvor i dodaje da je Ani ovoga puta novac nije glavna motivacija:

"U tužbi koju će do kraja nedjelje podnijeti, Ana ne traži novac, već da dostojanstveno odbrani svoju čast i da dokaže da je Darko slagao sve što je rekao ", završava izvor.

.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.