x

totalni haos kod lazića

Ana Sević tužila Darkovu majku: Živce joj je iskidala, plakala je zbog nje!

Vijest koja se pojavila u medijima, da Ana Sević tuži majku njenog bivšeg supruga Darka Lazića, iznenadila je sve. Tim povodom Branka se oglasila i priznala da ne zna šta je razlog zbog kojeg je bivša snajka tuži.

- Ne znam zašto Ana konkretno hoće da me tuži, kad o njoj ništa ružno nisam rekla. Ne mogu na miru ni da odbolujem muževljevu smrt i sve loše što nas je pogodilo. Pročitala sam da nas proziva kao da smo neka svevišnja bića na koje ne ide korona, a mi smo je preležali. Možda je aludirala na to što smo sa sela. Pa i ona, kao i većina, odnekud su došli i otišli u grad. Ne znam šta da kažem ni kada će se sve ovo završiti. Bilo šta da vam kažem ona može da tuži kako je krenulo, a ja nisam u stanju pored svojih muka da se vucaram po sudovima. Ja o tom djetetu nisam ružnu riječ rekla, niti ću, ipak je ona majka moje unuke. Koliko Darko voli da bude sa svojom kćerkom, toliko sam i ja željna svoje unuke - rekla je Branka.


- Branka je dobra žena i znam da se dosta napatila sa Anom dok joj je bila snajka. Žena se plašila na sjenku da joj stane. Trudila se da joj ugađa, sklanjala se da im ne smeta, i bez obzira na sve uvijek je bila neka zamjerka na nju, pa čak i na pokojnog Milana. Sad čujem da hoće da je tuži, e samo joj još to nije uradila. Živce joj je iskidala. Branka je par puta plakala zbog nje, iako nije htjela da nam kaže razlog, bilo ju je sramota da je tako snajka tretira loše, ali to joj nikad nije radila pred Darkom, nego kad on nije prisutan. Baš prije neki dan je rekla da će muke i problemi u grob da je otjeraju - rekla je komšinica Brankina.


Podsjetimo, u medijima se pojavila informacija da je Darko, nakon što je od bivše supruge Ane preuzeo kćerku Lorenu, koja živi sa majkom, poslije sat vremena provedenih u Brestaču, navodno otišao u kafanu i ostavio je samu.

Sve te navode demantovala je Lazićeva majka Branka, ističući da je pjevač cijeli dan bio sa kćerkicom, ali da jeste otišao na jednu privatnu proslavu uveče, te da se vratio tokom noći i da je naredni dan proveo sa njom, a uprkos dogovoru da je on vrati u Beograd, Ana je tada došla po nju u Brestač.


Poslije njene izjave oglasila se i pjevačica Ana Sević.

- Slatko se ismijah... Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, "imaju tako rijetku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu"?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj i koji će se sa akterima družiti na sudu.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.