x

Ana Sević zbog Darka Lazića raskinula vjeridbu sa Danijelom!

Ana Sević i Danijel Nedeljković raskinuli su vjeridbu, ekskluzivno saznaje Kurir. Pjevačica i biznismen stavili su tačku na svoju ljubav zbog nesporazuma koji nisu uspjeli da riješe.

Prema riječima Anine bliske prijateljice, jedan od razloga je i Darko Lazić.

- Da li su zauvijek raskinuli ili je u pitanju samo trenutni problem, ne mogu da tvrdim, ali njih dvoje već nekoliko dana nisu zajedno. Vidjeli ste da je Ana došla da podrži Darka na njegovoj promociji pred koncert, a to nije slučajno. Lazić i Sevićka jesu uspjeli da riješe nesuglasice koje su imali, ali ona ne bi tek tako došla da podrži bivšeg muža. Svi govore da je to jedan od razloga raskida Ane i Danijela. Možda, kad se strasti smire, njih dvoje shvate da ne mogu jedno bez drugog. Svi parovi imaju probleme, pa će vrijeme da pokaže. Zasad od svadbe nema ništa - priča pjevačicina prijateljica.


Prema njenim riječima, trebalo je da Sevićeva slavi rođendan u jednom restoranu, ali je to otkazala zbog raskida.

- Željela je da okupi prijatelje, porodicu i kolege u jednom lokalu. Osmišljavala je detalje, ali to se izjalovilo. Od slavlja nije bilo ništa. Proslavila ga je s mamom, kćerkom i drugaricom. Bila je kućna varijanta. Ona se trudila da pokaže da je sve u najboljem redu, ali nije. Kao u pjesmi Olivera Mandića, Ana se smije, a plakala bi - kaže njena drugarica.

Interesantno je i to da je pjevačica prije nekoliko dana postavila njihovu zajedničku fotografiju i Danijelu se zahvalila na periodu koji su proveli zajedno.


- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike... Saznali šta želimo, a i šta ne želimo. Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Vidjeli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj. Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dijete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas - napisala je Sevićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.