x

Ana šokirala sve u Zadruzi: Filip i ja ne možemo da budemo zajedno jer bi nas neko ubio!

Ana Korać suočena je sa svim pričama koje kruže van rijalitija, a koje je Filip Mijatov plasirao u javnost. Starleta je demantovala da je imala sa Mijatovim bilo šta osim druženja, pa objasnila da je pomenuti momak bio opsjednut njome, ali pošto mu nije uzvratila istom mjerom, odlučio je da joj napakosti lažima.

- Ona je poslije nekog vremena izašla iz mog stana, poslije je dolazila u moj stan, družile smo se, onda je nastala svađa. E sad, jedina djevojka koja je živjela sa mnom je G (izrečeno samo početno slovo imena djevojke), ali ona je izašla iz stana jer mi je pokrala zlato, ukrala novac, bavila se pros..tucijom isto kao i ja, ja sam išla kod njene majke, sve sam joj rekla, htjela sam policiji da je prijavim, ali je moja majka rekla da to ne radim, jer sam maloljetna. To je period kada sam ja moju majku lagala za sve. Imala sam problem i sa njom i sa još jednom djevojkom koje su mi dolazile na kuću sa nožem, zvala sam policiju. Matoru sam zvala, ona zna za to. Meni je žao što sam gađala Filipa u separeu, svašta sam radila. To je taj period dok je Ana bila sa mnom svaki dan. Onda su njih dvoje počeli sami da se druže. Mi smo se posvađale, završile smo komunikaciju - ispričala je Mina Vrbaški, koja je nekada bila cimerka sa Anom Korać, o čemu svjedoče i zajednički snimci.


Koraćeva je objasnila u kakvom je odnosu ustvari bila sa Filipom Mijatovom.

- Ja nikada u životu nisam imala se.s sa Filipom. Ako ste opsjednuti sa nekom osobom, ja znam šta on radi. Ja sam njegov najveći san. Njegov najveći poraz je što nije mogao da me osvoji - rekla je starleta samouvjereno.

- Tetoviram se zbog Ane, zato što mislim da će joj se to dopasti - ispričala je Mina, pa priznala da se Filip istetovirao zbog Ane koja se zaprepastila kada ju je pozvao da joj istu i pokaže.


- Ja imam poruke koje je on slao Mini, da će govoriti laži za rijaliti, kako bi meni samo napakostio - nadovezala se Koraćeva pa objasnila odakle priče da su ona i pomenuti Filip bili u vezi.

- Je l' ste vi svjesni ja kada bih bila sa njim neko bi mene ubio, ili bi njega ubili - rekla je Koraćeva na kraju dok je pričala o Mijatovu pa sve ostavila u šoku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.