x

Ana spomenula advokata zbog Kije, a onda je David otkrio kako će se osvetiti zbog napada na njegovu miljenicu: Reći ću drugovima da mi proslijede poruke i fotografije!

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" imala mnoštvo pitanja za Anu Korać i Davida Dragojevića, nakon što je Kija Kockar javno otkrila da je njena, sada već bivša drugarica imala aferu sa Slobodanom Radanovićem.  

Dragojević je bio šokiran svime što je čuo, a onda se ponovo dotakao teme o Staniji Dobrojević zahvaljujući kojoj je njegova miljenica bila na meti negativnih komentara na račun njene profesije kojom se bavi u spoljnom svijetu, ali i operacija zahvaljujući kojima izgleda lijepo i privlačno.

-Kad ja uhvatim iz mog telefona o svim skrinšotovima i porukama i kad drugovima kažem da mi proslijede par poruka i fotografija - rekao je David aludirajući na Staniju.


- Ja ću da riješim moj problem odmah, sve ko je šta pričao. Nikad mi nije trebao advokat, sad imam druga - rekla je Ana.

U daljem razgovoru David se prisjetio pjesme koja ga je podsjetila na Anu, s obzirom na to da je Dobrojevićeva otkrila da se Koraćeva bavi pros*itucijom. On se prisjetio riječi pjesme Dina Merlina - Sve do medalje, pa je odjednom i zaćutao.

- Idemo dalje, sve do medalje! Ljubav je kad sve o tebi znam... - pjevao joj je David.

- Znala sam da će me čekati pakao, bila sam ubijeđena! I ove priče šta se priča i to - pretpostavljala je Koraćeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.