x

Anabela Atijas izgubila blizance!

Mirko Gavrić  ispričao je Mariji Kulić i Miljani Kulić priču o prvom dečku Anabele Atijas, ali i kako je upoznala svog bivšeg supruga Gagija Đoganija.

Naime, Gavrić je otkrio da se prvi Anabelin dečko zvao Nikola, ali da joj se desila tragedija u ratnom periodu, gdje je i izgubio život.

- Anabela i taj sportista i on dečko dobije ponudu da ode za Švajcarsku, da igra. Anabela pati, on pati, on neće da prihvati ugovor. Klub koji ga je htio, ponudi i da plate Anabeli školu i odu zajedno. Tamo su bili oko dvije godine. Kreće haos u Jugoslaviji, tek se zagriijavalo, predratno stanje. Krenu Anabela i Nikola preko Italije, na brodu Gagi vidi Anabelu i ona vidi njega, gdje god ode, on za njom. Tad su se prvi put vidjeli. On nju gleda, ona bježi. Oni stignu u Bar, tamo su imali prijatelja i kaže Nikola da ide da vidi roditelja, a ona da ostane. Poginuo dečko, počeo rat i ubili ga. Pokuša da stupi u kontakt sa njegovima, ništa nije znala. Sama ostala sa 17 godina u Crnoj Gori.


- Uspije ona da se prebaci za Beograd i pomogne joj majka. Poslije godinu dana sjedne Nikolina majka sa Anabelom i posavjetuje da živi svoj život, da nastavi dalje. Tu ona stupi u kontakt sa roditeljima, samo što je njen otac tad bio u zatvoru zbog rata. Anabela kaže, iznajmila stan i upali televizor, kad tamo Gagi. A on sjedi sa Đoletom i još jednim dečkom i reklamiraju plesnu školu i ona se spremi i ode. I kaže kad je Gagi vidio, noge mu se odsjekle. On je planirao da započne muzičku karijeru. Zašto Anabela nije pjevala? Nije zato što ne zna, već zato što je otpjevala druga pjevačica, a Knez je napravio pjesmu. Onda je poslije Lune imala blizanačku trudnoću, ali je izgubila bebe i to je saznala dva sata pred nastup. I tako je morala da pjeva - ispričao je Mirko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.