x

Anabela Atijas nazvala Lunu krmačom: Zbog njenog stana kćerki nisam imala ni za patike!

Anabela Atijas ponovo je doživjela nervni slom zbog svađe sa Lunom Đogani, koju je gađala čime je stigla u "Zadruzi". Pjevačica je zamjerila kćerki što navodno laže i izmišlja da je ona kriva za sve njene probleme i rekla kako se pretvara u svog dečka Marka Miljkovića.

- Naš odnos je narušen otkad si sa Miljkovićem u vezi. Ja ga ne volim, a znate zašto? Zato što mi se Luna žalila da je on štipao i udarao, da je naziva svakakvim imenima, da je nadr.giran non-stop, da pije od jutra do mraka - rekla je Anabela.

Atijasova je zamjerila kćerki i to što je ljubomorna jer je ona jedan od favorita. Đoganijeva je tada počela da priča o svom ocu Gagiju Đoganiju i rekla kako mu Anabela ne dozvoljava da pobijedi i da se oporavi finansijski. Njena majka je tada udarila na bivšeg muža i počela da ga provocira.


- Tata je bebica, došao šest mjeseci ovdje, da mu bude mirna luka, meda mali slatki. Meda koji bije, da mi je glava natečena bila poslije njegove tuče. Bubica mala došla ovdje, mutavica, da zaradi parice, da kupi stan od sto kvadrata - govorila je Anabela prenemažući se, a Luna ju je udarila tamo gdje je najviše boli - na djecu.

- Tata je došao da zaradi pare da plati mojoj sestri! - urlala je Luna. Ovo je isprovociralo Anabelu, koja je skočila i gađala kćerku čime je stigla, nakon čega je počela da urla i vrišti.


- Mojoj kćerki? Kćerka nije njegova? Ona nije njegovo dijete? J..em li ti majku i dan kad sam tvoja majka postala! G... smrdljivo! - vikala je na sav glas Atijasova, pa izašla napolje i pokušala da pobjegne, a kćerka joj je poručila da izađe napolje i plače.

- J... li ti majku, da ti j..., smrdo jedna! Ista si svoj otac! Bog neka vam oprosti. Trudna sam išla da ti platim hranu i školu, krmačo! Zlo! Kako bi me liječila i pomogla đubre. Ja sam pogriješila što te nisam više maltretirala. Hoću da izađem, neću da dišem isti vazduh s njom. Šta bi neka djeca dala da me imaju za mamu! - plakala je ona, dok su zadrugari pokušavali da je smire.


Anabela je otkrila i da zbog pomoći Luni da kupi stan, ona i Andrej Atijas svojoj kćerki nisu imali za obuću.

- Prvi put u životu Andrej i ja svojoj kćerki nismo imali da kupimo j..ene patike i cipele za kišu. Zato što smo dali Luni sve. Po tri para joj je kupovao. Osjećao se kao g... Lažovčina jedna odvratna - plakala je Anabela.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.