x

Anabela i Gagi zapjevali kao nekad: Luna skakala od sreće, oglasila se kćerka Nina na Instagramu i rasplakala sve!

Gagi i Anabela imali su sinoć svoj zajednički nastup u rijaliti programu "Zadruga", a ovom prilikom su pjevali velike hitove grupe "Funky G" koju su osnovali i koja ih je tokom devedesetih godina vinula u zvijezde domaće muzičke scene.

Gagija i Anabelu najavila je Jelena Pešić, a pjesma "Samo u snu" bila je prva koju su zapjevali. Ovom prlikom njihova kćerka Luna Đogani bila je najveselija na imanju, a sve vrijeme je pjevala hitove svojih roditelja i igrala. Ipak, Lunin dečko Marko Miljković ovom nastupu nije davao na značaju.

- Dobro veče svim zadrugarima i gledaocima. Mi imamo jedno iznenađenje za vas. Iznenađenje je grupa koju ću najaviti, grupa uz čije smo hitove možda plakali, smijali se, odrasli... Nažalost, oni su se rastali, ali po prvi put posle toliko godina Anabela i Gagi! Izvolite - najavila ih je Jelena Pešić.


- Dobro veče svima, veliki pozdrav svim zadrugarima i gledaocima. Uživajte! Samo za vas večeras pjevamo. Ovo je pjesma (Samo u snu) koja je obijležila Fanki Dži - rekao je Gagi.


U jednom momentu, Luna se čak i pridružila roditeljima na sceni, pa je tako sa ocem Gagijem otpjevala pjesmu "U tvojim kolima", a onda je i Anabela imala dio kada je pjevala samo svoje hitove.


S druge strane, kraj malih ekrana, u toj situaciji najviše je uživala mlađa kćerka bivših supružnika.

– Volim vas, Bože! – poručila je Nina Đogani na „Instagramu“ uz objavljeni kadar iz „Zadruge“.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.