x

ANABELA I JA SMO LAGALI MEDIJE DA SMO ZAJEDNO: Ispovijest Andreja Atijasa nakon nasilja nad pjevačicom!

Suprug Anabele Atijas, Andrej Atijas, koji je u utorak uveče u alkoholisanom stanju izvršio porodično nasilje nad pjevačicom, riješio je da prizna da nisu govorili istinu u dosadašnjoj komunikaciji sa medijima.

Andrej kaže da su Anabela i on u dogovoru obmanuli medije da su poslije sukoba ostali u istom stanu na Košutnjaku sa njihovom kćerkom Blankicom i Anabelinom kćerkom Ninom, koju ima iz braka sa Gagijem Đoganijem.

“Poslije sukoba, odnosno poslije skandala za koji sam kriv, otišao sam iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo spriječili pisanje o skandalu. Ono što moram da opet naglasim je da nisam izvršio fizičko već samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom i svima koji su me čuli te večeri. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo. A popio sam sa starim društvom više nego što je trebalo. Moje, a ne Lunino kuče, me iznerviralo jer se popi*kilo gdje nije trebalo, može li gluplji razlog biti. Anabela me stišavala zbog djece i komšiluka, ali ja sam bio nerazuman. Neko od komšija je pozvao policiju i oni su došli. Policija je napisala prijavu protiv mene za narušavanje javnog reda i mira i vjerovatno ću biti novčano kažnjen. Anabela apsolutno nije kriva ništa”, rekao je Andrej za “Blic”.


Andrej ne želi da kaže da li je iz stana na Košutnjaku otišao kod majke u Pančevo, ali, kako kaže, pokušava da ubijedi pjevačicu da mu oprosti.

“Kad se supružnici posvađaju, to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali vjerujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovjek na svijetu, super prijatelj i super ljubavnik”, kaže on.

Iako mu je alkohol porok, a zbog pijanstva je i bio nasilan, Andrej kaže da će pokušati da u što manjoj mjeri konzumira alkohol, ali da ne može da obeća da će ga se skroz odreći.

“Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap, ali svakako ću smanjiti jer volim Anabelu i želim da sačuvam porodicu”, završio je Atijas.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.