x

Anabela iskreno u Luni i Marku: Njihova ljubav je definitivno prava, želim im svu sreću! Evo kako je Miljković reagovao!

Anabela Atijas je nakon pitanja rekla kako priznaje ljubav i vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića. "S obzirom na to da su Marko i Luna preživjeli tebe, da li možeš priznati da je njihova ljubav prava?" glasilo je pitanje.

"Priznajem, slažem se... Ja sam rekla kada sam ušla: "Ako je prava ljubav, preživjeće". Meni se samo nije dopalo to što je tu ljubav stavljala ispred svih nas, što je bilo totalno nepotrebno. Ja sam željela samo da prestanu mene da krive. Imali su oni trzavice iz bez mene. Njihova ljubav je prava i što se mene tiče, ja im želim svu sreću. Ja im neću smetati, mogu slobodno da uživaju. Vidjela sam da je spremna na sve za tu ljubav, pa čak i mene da gurne od sebe... Trebalo je samo lijepo da me zamoli i kaže: "Mama, prestani, pusti me...", a ne da to izgovara svom ocu. Svaki put me je umiješala u svoje probleme. Tako da, defintivno ljubav je prava... Mislim, izgleda tako. Koliko će trajati, to niko ne zna. Preživjeli su, ne mene, ali iskušenja koja su imali ispred sebe" rekla je Anabela.


"Ja sam ovo pitanje htio Anabeli da postavim na igri istine. Sve bi bilo okej, da ja tu rečenicu nisam doživio kao prijetnju i tada mi je kuhalo u stomaku. Osjetio sam se ja ugroženo, osjetila se Luna i naša veza. Ta rečenica je bila baš ključna i napravljen je preokret. Uglavnom, preživjeli smo. Podigao sam razumijevanje prema Luni. Sve što sam joj zamkerao u "Zadruzi 2", zamjerao sam joj i u "Zadruzi 3". Doduše, Luna je ispoštovala u mnogim situacijama i prestajala te stvari da radi. Tata joj je ovdje, mama joj je ovdje, tri godine je ovdje bila i zato sam podigao razumijevanje" pričao je Marko.

"Srce slatko" dodala je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.