x

strašne optužbe

Anabela klela nerođeno unuče: Luna očajna zbog strašnih optužbi na majčin račun! Ona je monstrum?

Anabela Atijas krenula je stopama kćerke Lune Đogani i zeta Marka Miljkovića i otvorila svoj Youtube kanal zbog čega je doživjela strašnu osodu naroda. Podsjetili su je da je prva pljuvala zanimanje svoje kćerke i zeta i pričala kako je njihov posao nelegalan i kriminalan.

„Kako ono bješe Sikter kanal se bavi nezakonitim kriminalnim radnjama, a ti si vjerovatno dobila licencu za poštenje, dobrotu i majčinstvo?’, ‘Žena koja je klela nerođeno unuče, fuj’, ‘Monstrum majka koja je prodala sopstveno dijete, bolesnica koja je klela nerođeno unuče, sramota’, ‘Trebaju vlasti da se pozabave tvojim kanalom, bilo te je sramota čime se Luna bavi, pa si i ti krenula time da se baviš, užas’, ‘Neka ti tema za naredni video bude kako sam klela nerođenu djecu Marku, a sad moja kćerka nosi njegovo dijete, ili kako prodati rođeno dijete zarad vlastitih ciljeva’, ‘Vještica je tvoje ime’… - rekao je izvor za Svet.


Ovo su samo neki od komentara ispod Anabelinog prvog snimka na Youtube kanalu. I dok njen muž besumučno pokušava da ih obriše, samo se ređaju novi. Luna se potresla što narod i njeni fanovi u tolikoj mjeri pljuju njenu majku da je izdala javno saopštenje i zamolila ih da to ne čine:

– Zamoliću bez ikakvog hejta, mržnje i gluposti. Svako ima pravo da se bori za svoj dinar, jutjub je budućnost – napisala je Luna, a prenosi Svet.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.