x

Anabela mora hitno na operaciju: Pjevačici na ultrazvuku uočene promjene!

Pjevačica i majka pobjednice "Zadruge 2" Lune Đogani Anabela Bukva moraće u što kraćem roku da silikonske implante, kojima je prije skoro dvije decenije povećala svoje grudi, izvadi i zamijeni novim.

Kako navodi Pink.rs, pjevačica je već zakazala operaciju u jednoj privatnoj klinici, a na ovaj korak se odlučila nakon što je sasvim slučajno otišla na pregled tokom kojeg je ultrazvuk pokazao određene promjene, zbog kojih je neophodna nova intervencija.

- Redovno se ona kontroliše, a posljednji put je skroz neplanirano riješila da se pregleda, onda kada je sa Lunom išla na kliniku, zbog njene operacije. Ultrazvuk je pokazao da jedan implant ne stoji baš kako treba, da se vremenom deformisao... Dobro, i ne treba da čudi, jer Anabela baš, baš dugo ima silikone. Odmah se konsultovala sa doktorom, koji ju je posavjetovao da to operiše čim prije i stavi nove implante", ispričao je za Pink.rs izvor blizak pjevačici i dodao da je operaciju već zakazala.


Anabela je potvrdila ova saznanja i priznala da će uskoro opet otići pod nož.

- Da, istina je, treba da idem opet na operaciju... Imala sam zakazano baš za danas, ali razboljela sam se, pijem antibiotike, zbog toga sam morala da odložim to, dok ne ozdravim - kaže Anabela, koju je zatim otkrila i razloge zbog kojih će morati da stare silikone zamijeni novim.

Poslije skoro 20 godina i dvije trudnoće, grudi su izgubile formu, a jedan silikon se malo pomjerio, ne stoji kako treba, pa je poželjno da se to promijeni u naredna tri, četiri mjeseca.


Rekla je da njeno poprsje neće biti znatno veće.

- Ne, možda će biti samo malo veće, ništa drastično, ali mislim da ću to prepustiti doktoru kom vjerujem jer on ipak zna šta je najbolje za moju konsituciju. Sada imam trojku, a to će biti možda malo jača trojka - objasnila je Anabela.

Pjevačica je, inače, među prvima na našoj estradi stavila silikone, davne 2000. godine. Inače, Anabela je pet godina prije toga operisala tumor na dojci.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.