x

Anabela poručila Luni: Nemoj da plačeš što nećeš vidjeti Blankicu, jer ti možda neće oprostiti!

Odnos između Anabele Atijas i njene kćerke Lune Đogani konstantno je na klimavim nogama, a svaki put glavni razlog za njihovu svađu je Marko Miljković.

Ovog puta njihov sukob je otišao korak dalje, pa je Anabela zaprijetila Luni da možda nikada više neće vidjeti sestru Blankicu, jer joj joj ona, možda, neće oprostiti.

- Da li se foliram da sam ti bila divna majka? Nemoj da plačeš što više nećeš Blankicu da vidiš, jer ti možda ovaj put neće oprostiti... Kad naučiš zeta da poštuje mene, tako će i moj prijatelj da poštuje njega. Nauči zeta kako da se ponaša - rekla je Atijasova.


- Mama, ja ovog čovjeka ne diram! Ovaj čovjek mene urniše 24 sata i govori pred tobom kako mene neko ovo i kako ono... Tebi je to lijepo? Ti si ovdje ušla u sukob s njim (Markom), ja ovog čovjeka (Đedovića) ne diram. Vi se družite iz interesa, jer ne volite iste ljude. Pljuješ kćerku koju si rodila, da sam najgora na svijetu - pravdala se Luna.

Međutim Atijasova nije marila za riječi svoje kćerke, pa joj je rekla sve što joj zamjera, što je vidno iznerviralo Đoganijevu.


- Da li je tebi bilo lijepo kada je on mene maltretirao? Ti nauči svog dečka da se ponaša prema tvojoj majci, pa ću ja da prestanem da se družim s Đedovićem. To tada, izdaja za izdaju! Oko za oko, uplakano! Činjenica je da si to radila! Jesi me bacila na koljena? Jesi rekla juče da si zadovoljila dečka? I to si priznala da si bila kod Gastoza. Ti si dozvolila svom dečku da ti uništi porodicu - rekla je Anabela.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy