x

Anabela šiznula: Luna se vraća u Zadrugu, a za 4 mjeseca će dobiti brdo love i sve je smislila! Imala je jedan uslov!

Bivša rijaliti zvijezda i pobjednica Luna Đogani navodno je prelomila da uđe u aktuelnu sezonu "Zadruge".

Iako je tvrdila da više nikada neće u rijaliti, kao i to da joj je prioritet da se posveti pjevačkoj karijeri, Đoganijeva se ipak predomislila.

Naime, sa "Pinka" je stigla nepristojna ponuda u kojoj joj nude 100.000 eura za četiri mjeseca boravka u rijalitiju. Jedan od glavnih motiva ulaska je i rasturanje veze njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Jelene Pešić.


- Luna je nedavno dobila ozbiljnu ponudu od Pinka da ponovo uđe u "Zadrugu". Šuška se da su joj ponudili čak 100.000 eura za četiri mjeseca. Plan je bio da u program uđe sad u subotu, ali to nije bilo moguće zbog unaprijed zakazanih nastupa. Zato su sve pomjerili za dan kasnije - rekao je izvor za "Informer" i objašnjava kakve će uslove Luna imati:

- Neće moći da se bori za glavnu nagradu, takav je dogovor. Ostali takmičari to neće znati, pa će na sve načine pokušavati da je sabotiraju. Biće zanimljivo pratiti i njen odnos sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, koji se muva sa Jelenom Pešić. Đoganijeva planira da se pred kamerama obračuna sa svojim ocem Gagijem - rekao je izvor.


- Luna Gagiju zamjera mnogo toga. Najviše je boli što njen otac podržava Jeleninu i Markovu vezu. Mislim da će mu sve sasuti u lice čim se sretnu - priča izvor.

Za razliku od Gagija, koji i ne sluti šta mu se sprema, Anabela zna za Lunin plan i uopšte joj nije drago!

- Njih dvije su se žestoko posvađale kada joj je Luna rekla da je ponovo potpisala ugovor za "Zadrugu". Anabela je ranije zbog kćerke i njenih nervnih slomova u rijalitiju pila tablete za smirenje, pa ne želi ponovo kroz sve to da prolazi. Luna joj obećava da će ovoga puta voditi računa kako se ponaša - završava priču dobro upućen izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih zajamnih tvrtki i privatnih i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš zajam Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ... ....