x

Anabela skroz dekintirala: Ljetuje na kompenzaciju pred sezonu!

Majke rijaliti-zvijezde Lune Đogani Anabela Atijas već danima putem društvenih mreža promoviše apartmane i sobe na brojnim popularnim ljetovalištima, a kako Srpski telegraf saznaje, to je zbog toga što je u potpunosti ostala bez novca!

Naime, Atijasova već mjesecima unazad nema nikakve ozbiljne ponude za nastupe, što od prijestoničkih klubova i kafića u Beogradu, što po gradovima širom Srbije, pa ove godine na ljetovanje odlaze na kompenzaciju reklamirajući vile širom Crne Gore i Hrvatske.

- Anabela je od maja počela sa reklamama za brojna ljetovališta na svom Instagram profilu, pa je već otišla na odmor sa svojom porodicom, ali po nižim cijenama. Ona je sklopila dogovor sa pojedinim vlasnicima raskošnih vila u nekoliko gradova u Crnoj Gori i Hrvatskoj da ih nekoliko dana promoviše preko svojih profila, a da zauzvrat može besplatno da dođe da ljetuje sa svojima kad to poželi. Anabela na storiju redovno kači kontakt telefone i slike raznih smještaja kao sa razglednice i poziva svoje pratioce da na vrijeme rezervišu sebi apartmane s obzirom na to da se lijepo vrijeme bliži i da je ljeto na pragu. Ona je otišla sa svojima kako bi uživala pored mora u trenutku kada su ponude najbolje, jer ljetnja sezona zvanično još nije počela - otkrio nam je na početku naš dobro upućen sagovornik.


Kako dalje saznajemo, razlog zbog kog Anabela sve vrijeme reklamira brojne apartmane je taj što je ostala bez novca, pa se na sve načine snalazi kako bi zaradila.

- Anabeli je trenutno jedina sigurica, što se finansija tiče, njena kćerka Luna, koja uzima dobar novac od honorara u rijalitiju "Zadruga 2". Već neko vrijeme Atijasova nema ponude da negdje nastupa, a kada je neko od menadžera pozove da pregovaraju oko cijene za nastup, ona bi tražila veliku sumu novca, pa bi joj ponuda zbog toga propala. Posljednja pjesma koju je izbacila nije imala neku prođu kod publike, a pjevačica sada ne želi da rizikuje sa novom pjesmom da opet ne doživi debakl - kaže naš izvor i dalje otkriva da Anabela sada razmišlja koji bi biznis mogla da pokrene, a koji bi joj donio dobru zaradu. U svemu tome joj pomaže partner Andrej Atijas, koji joj je sigurna finansijska potpora u ovom trenutku.


- Anabela stalno razgovara sa Andrejem o tome da pokrene neki biznis koji bi joj donosio primanja na mjesečnom nivou. On je trenutno jedina u porodici koji dobro zarađuje, pa savjetujem Anabelu kako bi trebalo da postupi u budućnosti. Sada čekaju da Luna izađe iz rijalitija kako bi i sa njom o svemu porazgovarali, s obzirom na to da će ona zaraditi dobar novac, a ima šanse i visoko da se rangira u finalu rijalitija - završava naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.