x

Anabela snimila Lunu odmah nakon operacije: Pustili su moju pjesmu, uspavali me i stavili mi silikone! I dečko Marko uz nju! (VIDEO)

Luni Đogani danas se ispunio veliki san. Kako je i sama jednom prilikom istakla, dugo je maštala da ima veće grudi, a danas je kada je ugradila silikone, ostvarenje i dočekala! Odmah po završetku operacije, pobednica "Zadruge 2" oglasila se putem društvene mreže Instagram te istakla da se osjeća dobro, da je i više nego zadovoljna, kako niko ne bi brinuo.

U tome joj je pomogla majka Anabela koja ju je snimala dok je govorila, a po objavama iz bolničke sobe, jasno je da je i njen dečko Marko Miljković takođe bio sve vrijeme prisutan.

"Ćao ljudi moji, želim samo da se javim, upravo sam operisana. Grudi su prelijepe, koliko ja znam. Nisam ih još vidjela, kažu da su tom. Tu su 'mljekarice", sad ne moram da gledam u tuđe grudi, imam svoje! Super se osjećam", pričala je Luna.


"Kad su me uspavljivali pustili su moju pjesmu, i nisam mogla ljepše da zaspim!" dodala je ona. 

Anabela je istakla u jednom trenutku da njena kćerka neće moći neko vrijeme da koristi telefon, te da sada odlazi na spavanje i odmaranje.

"Hvala vam i voli vas vaša Luna", zaključila je ona javljanje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.