x

Anabela spustila Slobu Radanovića na dno! Sve je vidjela i ništa joj se ne sviđa: Neljudsko ponašanje oštro osudila!

Anabela Atijas prekinula je tišinu pa prokomentarisala Slobino gostovanje u "Zadruzi 2". Pjevač je istakao kako sebi ništa ne zamjera te da smatra da se ponio krajnje profesionalno na rijaliti žurki na kojoj je pjevao, ali pjevačica ga se podsjetila na obećanje koje po njenom mišlljenju nije ispunio, te mu javno očitala lekciju.

"Nije se ponio onako kako je ona očekivala. Obećao joj je da će biti prijatelji, a prijatelji ne reaguju tako kad se sretnu. Ali Bože moj. Čovjek je sam rekao za sebe da je profesionalac koji je odradio svoj posao, ali opet, moje mišljenje je - ja sam dugo na estradi. Neki to priznaju, neki ne, ali nekako sam uvijek imala potrebu da s ljudima budem... da se ljudski ponašam i obraća, što želim svakoj novopečenoj zvijezdi. Ima ona rečenica - zapamti dobro ona lica koja kada se penješ ka vrhu... da ne pogriješim, znate šta hoću da kažem? Nikad ne znaš ko će ti u životu zatrebati. Nigdje ne treba zatvarati zadnjicom vrata", izjavila je Anabela.


Kada je čula da su ga pogodile njene suze, te ga podsjetile na suze njegove majke, izdigla se iz čitave situacije pa mu se javno i zahvalila.

"Lijepo od njega. Konačno da sam čula empatiju s njegove strane. Hvala mu", rekla je ona.


Inače, Anabela je skrenula javnosti pažnju da ona nije nikakva rijaliti mama koja daje izjave i reaguje ovako ili onako na postupke kćerke u rijalitiju.

"Ja sam javna ličnost. Novinari su uzimali moje izjave i prije 'Zadruge' i prije Lune", napomenula je ona, kako bi izgubila titulu koju je stekla tokom protekle sezone "Zadruge" u koju je, kako kaže, bila uvučena.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.