x

Nevjerojatna šuterska večer Litvanaca ostala nenaplaćena

Anadolu Efes gazi i dalje, Žalgiris nakon sjajne utakmice pao u Istanbulu

Nevjerojatni Anadolu Efes nastavio je svoj nevjerojatni niz pobjeda u Euroligi savladavši večeras u svojoj dvorani Žalgiris u sjajnoj utakmici rezultatom 96:91.

Možda je turski tim večeras bio i najbliži porazu u posljednjih nekoliko utakmica jer je Žalgiris uistinu igrao fantastičnu utakmicu večeras u Sinan Erden Areni.

Skoro 35 minuta je litvanski tim vodio, zasipao koš Efesa trojkama sa svih pozicija i stvarno se stvarao dojam da će Jasikevičius i njegovi igrači uraditi ono što već nitko nije odavno napravio - poraziti Efes. No, momčad Ergina Atamana jednostavno ima previše kvalitetnih igrača, te generalno igra najbolju košarku u Euroligi u ovoj sezoni.

U posljednjoj četvrtini proradio je genijalni Larkin kojeg su igrači Žalgirisa do tada sjajno čuvali. Priključio se sjajnim Miciću i Simonu koji su do tada držali Efes u igri i sve to je bilo previše za prvaka Litve koji je na kraju morao potpisati kapitulaciju.

Larkin se zaustavio na 25 poena, a Micić na 22, dok su Simon i Pleiss zabili po 15 koševa. Za Žalgiris je Leday ubacio 22, a Rivers 21 koš a valja napomenuti da su Litvanci ubacili nevjerojatnih 19 trojki iz 31 pokušaja. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.