x

pretjerala

Anastasija ima najveće obraze na svijetu: Možda mislite da su veliki, ali morati ću da ih nadogradim!

Anastasija Pokreščuk (30) iz Kijeva u Ukrajini važi za djevojku sa najvećim obrazima na svijetu. Kada ju je šira javnost upoznala, šokirala se njenim izgledom, nadajući se da će ovoj opsesiji doći kraj. Nažalost, to se nije desilo.

Prije četiri godine počela je da odlazi na tretmane ubrizgavanja filera u lice. Na ovu kozmetičku proceduru do sada je potrošila 2.000 funti.

"Možda mislite da su moji obrazi previše veliki, ali ja smatram da su mali, moram da ih "nadogradim" ponovo, uskoro", rekla je Anastasija Pokreščuk, piše "Miror".


Ova djevojka imala je na licu toliko estetskih korekcija da ne može ni da ih nabroji, a među njima su sljedeći zahvati: ubrizgavanje botoksa u čelo, preoblikovanje brade i vilice i "ugradnja" filera u usne.

Nedavno je nabavila "holivudski osmijeh", a nakon popravke zuba pojavila se u TV emisiji i iznova zaprepastila javnost.


Poručila je Anastasija da ne planira da prestane sa "transformacijom" kao i da redovno ubrizgava sama sebi injekcije filera u lice. Što veći obrazi, to je njen cilj.

Na Instagramu gdje ima više od 220.000 pratilca na meti je nedopustivo surovih komentara - govore joj je da je ružna ku.ka i da treba da se ub.je.

Tvrdi da ignoriše takve prozivke, ali bi morala da se zapita kuda je sve ovo vodi.

.

.

.

.

.

Izvor: Žena.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.