x

Anastasija od Cece dobila poklon vrijedan 10.000 eura!

Mlada pjevačica i kćerka folk zvijezde Cece Ražnatović, Anastasija, sinoć je proslavila 21. rođendan i okupila oko 150 zvanica na gala proslavi. 

Posebno elegantna bila je majka popularne slavljenice, Ceca, koja je došla u pratnji buduće snajke Bogdane Rodić i prošetala u raskošnoj, crvenoj toaleti.

A kako se spekuliše, pjevačica je kćerki kupila vrijedan rođendanski poklon koji se cijeni i do 10.000 eura. Naime riječ je o ogrlici sa velikim dijamantom koji je folk zvijezda darovala kćerki.


Naime, ona je od svog prijatelja zlatara Nebojše Bojovića naručila unikatnu ogrlicu, koju je svojoj mezimici poklonila za rođendan. U pitanju je lanac od bijelog zlata sa dijamantom, čija vrijednost ide i do 10.000 eura!


- Ceca nikada nije štedjela kada su njena djeca u pitanju. Veoma je ponosna na Tasu jer je stasala u ozbiljnu djevojku, koja umije da brine sama o sebi. Zato se i oduševila kada joj je kćerka saopštila da će sama da finansira svoju proslavu - ističe izvor.

Inače, Anastasija se nedavno osamostalila i počela da živi sama, a sada je odlučila i da sama plati svoje rođendansko slavlje. Izgleda da je to Cecu oduševilo pa je svojoj mezimici odlučila da kupi ono što je jednoj ženi najpotrebnije - dijamante.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.