x

voli skupo

Anastasija Ražnatović nosi narukvicu od 2000 dolara! (Foto)

Anastasija Ražnatović uvijek je bila u centru pažnje kao kćerka pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, te se pratio svaki njen korak. No, kada je i sama odlučila da se upusti u muzičke vode, tek tada je dostigla nevjerovatnu popularnost koja već godinama ne jenjava. Osim zbog pjesama, koje odmah postanu hitovi, Anastasija se izdvojila i zbog svog stila.

Odavno je mlada pjevačica postala trendseterka, te su je nerijetko djevojke kopirale u svemu što nosi. Zanimljivo je i da Anastasija ne žali para za dobre komade, što je ponovo pokazala. Ona je protekle noći bila na proslavi rođendana svog prijatelja Stevana, gdje je zablistala.


Foto: ATA Images

Plavu, mušku košulju Anastasija je uklopila sa bordom kožnom suknjom, kao i torbom i cipelama u istoj boji. Međutim, najveću pažnju privukla je njena narukvica.

Ovaj modni aksesoar poznatog svjetskog brenda sijao je na ruci mlade pjevačice, a kako se može vidjeti na internetu kada se potraže cijene ovakvih narukvica, ona je za nju iskeširala 2100 dolara.


Ovo nije prvi put da Anastasija postavlja trendove. Ona je mnogima zadala modne lekcije, što se može vidjeti i u raznim prilikama i događajima na kojima je prisustvovala.

Inače, Anastasija je jednom prilikom rekla da ne pati od toga da joj u ormaru stoje samo brendirane stvari, te da nema problem da nešto kupi i u kineskoj radnji.


- Zaista ne patim od toga da li ću kupiti nešto brendirano, volim samo da to dobro izgleda i da mi lijepo stoji. Ne mora uvijek da se nosi skupa garderoba, a najmanje je bitno koliko nešto košta. Postoje ljudi koji vole da imaju firmirane stvari, pa kupuju fejk brendove, ali dobro, neka svako radi kako misli da treba – rekla je Anastasija.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.