x

užasnuta

Anastasija Ražnatović pohađala glumačku školu Mike Aleksića: Cecina kćerka zgranuta, pružila podršku Mileni i ostalim djevojkama!

Kao bomba odjeknula je vijest da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić s.lovao Milenu Radulović kada je bila maloljetna. 

Ova vijest potresla je čitavu domaću javnost, a tim povodom se oglasila i kćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović.

Pjevačica je istakla da je zgrožena, i da je ona kao dijete pohađala tu školu.

"Kao neko ko je kao dijete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim djevojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu", napisala je Anastasija.


Podsjetimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on s.lovao.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića. Kada me je s.lovao imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović pa dodala:


- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedjeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra djeca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, djevojčice su dolazile u suknjama, dječaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvijek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže Milena Radulović za Blic.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.