x

Povukla se iz javnosti, prolazi kroz težak period

Anastasija Ražnatović se vraća u Beograd: Nakon gubitka bebe ima samo jednu želju!

Pjevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podijelili vijesti da će uskoro postati roditelji i da pjevačica čeka djevojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on obavijestio javnost putem Instagrama.

Kako se sada navodi, Anastasija nakon gubitka bebe planira da se vrati u Srbiju, budući da su joj sređeni papiri zbog kojih do sada nije mogla da napusti zemlju.

Anastasija je željela da tokom teškog perioda bude sa porodicom, pa će navodno već krajem nedjelje stići u Beograd.


- Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vrijeme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vrijeme Nemanja i on joj je najveća podrška - navodi upućeni izvor.


On će prvi put uživo vidjeti i Veljkovog i Bogdaninog sina, Krstana, koji je rođen drugog dana Vaskrsa.

- Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspjeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje - priča izvor Informera.


Podsjetimo, prije dva dana Nemanja Gudelj, Anastasijin dečko, objavio je tužnu vijest na svom nalogu na Instagramu da su izgubili bebu.

- Podijelili smo sa vama lijepe vijesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobijediti - napisao je on.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.