x

odvila se drama

Anastasija sletjela u Beograd nakon što joj je pozlilo pred nastup u Njemačkoj, evo šta kaže...

Mlada muzička zvijezda, Anastasija Ražnatović danas je nešto prije 13 sati sletjela na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", u pratnji svoje tetke Lidije Ocokoljić.

Ona se vratila iz Njemačke, gdje je sinoć trebalo da održi nastup, koji je iz zdravstvenih razloga morala da otkaže.

Naime, Anastasiji je sinoć pred nastup u Esenu pozlilo, zbog čega joj je ukazana ljekarska pomoć.


Foto: ATA Images

- Dobro sam, bolje mi je sada. Prosto mi je bilo loše i to je to - rekla je kratko pjevačica za Blic, kada je stigla na aerodrom u Beogradu.

Anastasija se na aerodromu pojavila u ležernom izdanju - u bijeloj trenerci, u patikama i sa maskom na licu, prenosi Telegraf.


Podsjetimo, prethodne noći pred izlazak na binu sa plesačima mladoj pjevačici nije bilo dobro, a nakon intervencije medicinskog osoblja, Anastasija je noć provela sa ljekarima.

- I ovoga puta je bio plan da se uz nju na sceni pojave četiri plesača, a prije nje je nastupala Marina Visković koja je već napravila atmosferu da su svi uveliko bili na nogama. U toku samog spremanja, Anastasiji je pozlilo - rekao je izvor.


- Osjetila je iznenadnu malaksalost. Bila je na ivici kolabiranja. Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo riječi o izlasku na binu - dodao je izvor.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ATA Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.