x

Ancelotti: Možda sam ja kao trener tu pogriješio

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti, unatoč porazu od Raya Vallecana 3:2 i gubitku prve pozicije u Primeri, ističe da je ipak zadovoljan prvim dijelom sezone.

“Mislim da je prilično lako analizirati. Nedostajao nam je udarac kakav su imali protivnici. Naša je razina u tom smislu bila niža i, kad se to dogodi, ne možete se osloniti samo na svoj talent. Nije to bio samo fizički problem. Možda taktika nije bila najbolja. Recimo, mučili smo se s iznošenjem lopte, a ponekad treba igrati dugim loptama u određenim situacijama. Tako da sam možda ja kao trener tu pogriješio. Izgubili smo i dosta duela. Tako je bilo sa svim igračima, pa i onima koji inače pobjeđuju u duelima”, rekao je Ancelotti.

Trofejni trener priznaje da se kod igrača osjeća umor.


“Nismo svježi jer smo odigrali mnogo utakmica. Nismo bili svježi, nismo dobri kao prije, ali to je normalno. Liga je veoma duga. Razočarani smo što smo izgubili vodstvo. To nije fizički problem. Imali smo strateških problema.”

Barcelona je sada vodeća u Primier i može biti u prednosti tijekom cijelog Svjetskog prvenstva ako u utorak pobijede Osasunu. Na to je Ancelotti rekao:


“Razočarani smo što smo izgubili vodstvo na vrhu tablice, ali ova sezona je jako duga. Dobro smo igrali u ovoj prvoj fazi sezone, iako sada nismo odigrali dobru utakmicu.”

Konačno, trenera su pitali o paru osmine finala Lige prvaka s Liverpoolom.

“Očito je da je to vrlo zabavan ždrijeb, ali težak. Bit će sjajna atmosfera, i na Anfieldu i na Bernabéuu. Bit će to spektakularan događaj.”


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.