x

pakuju kofere

Anđela i Zvezdan bježe iz Srbije: Sele se u Švicarsku, tamo ih čeka posao i stan! Za sve kriv pajtos iz zatvora!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić otišli su u stan kod Moke na Novom Beogradu, a onda su sve šokirali kada su objavili sliku sa burmama na ruci dva dana kasnije.

Kako sad prenose mediji, rijaliti par navodno planira da pobjegne iz Srbije i da se sklone u Švajcarsku, kod Zvezdanovog prijatelja s kojim je dijelio ćeliju.

- Anđela je presretna jer je sa Zvezdanom, koliko znam sa porodicom se čula, ali pošto su joj rekli da se hitno vrati u Crnu Goru ona im je rekla da ostaje pored svog dečka i da je ne zanima ništa.


- Njih dvoje i dalje nose burme, a riješili su da prihvate ponudu Zvezdanovog druga i da odu kod njega u Švicarsku jer on ima slobodan stan koji će im ustupiti. Zvezdan se sa tim likom poznaje jer su bili zajedno u zatvoru i ostali su u dobrim odnosima. On će mu naći i neki posao da radi pošto su iz rijalitija izašli bez dinara. Moka ih podržava da napuste zemlju, pa je i sam odlučio da im pomogne finansijski za taj put i dao im je nekoliko hiljada eura - otkriva izvor blizak Zvezdanu.


- Moka ih je posavjetovao da rade na bebi i da se iz Švicarske ne vraćaju u skorije vrijeme, te da tamo započnu novi život. Anđela je prihvatila sve i sada se pakuju i spremaju za odlazak, jer Zvezdan u Srbiji nije siguran. Postoji šansa da ga Ana prijavi za sve optužbe koje je do sada iznijela na njegov račun, te zbog toga žele što prije da se sklone - završava izvor.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.