x

BACILA OKO NA BOGATAŠA

Anđela proganjala starijeg biznismena iz Tivta: Zadrugarka nije izbijala sa njegove plaže, a ovako je on reagovao!

Anđela Đuričić, koja je u protekloj sezoni stekla mnogo simpatija gledalaca svojim kulturnim i patrijarhalnim ponašanjem, sada je na stubu srama zbog veze sa 22 godine starijim zadrugarom Zvezdanom Slavnićem.

Novljanka, koja se u petoj sezoni "Zadruge" istakla po smjernosti, imala je vezu sa cimerom Matijom Matijevićem, koji je duplo mlađi od Zvezdana, što je mnogobrojne gledaoce navelo da se zapitaju šta se to sa Anđelom dešava. Mnogi su bili u nevjerici kad se upustila u ljubavni i seksualni odnos sa Slavnićem, koji je ušao u rijaliti kao muškarac koji je kod kuće ostavio nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić.


Međutim, ima onih koji smatraju da Anđelina veza sa Zvezdanom nije nikakva slučajnost i tvrde da je Đuričićka i ranije imala pik na starije imućnije muškarce. Izvor blizak frizerki iz Herceg Novog tvrdi da je ona po završetku "Zadruge 5" bacila oko na bogatog crnogorskog biznismena.


- Anđela je poslije rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je željela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom.


- Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspješno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvijek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu - priča za Kurir izvor blizak Anđeli.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.