x

sukob

Anđela Veštica nakon afere raskrinkala Frana: Nisi znao da izađeš iz kola koliko si bio naduvan, sišla sam da vidim da nisi umro!

Anđela Veštica nije krila simpatije prema bivšem učesniku Zadruge Franu Pujasu, a otkriveno je i da su se vidjeli nakon njegovog izlaska iz rijalitija. Anđela je sada bijesno podijelila svoje utiske, a snimak na kom se ona obraća Franu, kruži društvenim mrežama:

- Ne kažem da sam odbila, pristala sam jer si interesantan. I jedna stvar za koju mogu da te pohvalim je stvarno dobro j..eš. Ostalo, dečko ti si propast i propalitet, naduvan si, sišao si da uzmeš svoje rizle do auta, zaboravio si da izađeš iz auta - govorila je Anđela i nastavila:


- Poslije sat vremena sam sišla da vidim da nisi umro u tim kolima. Imam kamere u zgradi, nemoj da izvadim snimke da pokažem kako si sjedio sat vremena u kolima jer nisi znao da izađeš iz kola koliko si se naduvao - rekla je Anđela Veštica u dahu.


Podsjetimo, Fran je takođe pohvalio odnose sa Anđelom, i naglasio da nije planirao da sa njom uđe u emotivan odnos:

- I ja bih ga isto pohvalio, naravno, ništa nisam slagao što sam rekao niti sam htio biti sa njom u vezi i to sam joj odmah rekao.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.