x
30.05.2023 / prije 10 mjeseci

fanovi će da ih skuće

Anđeli i Zvezdanu fanovi kupuju stan od 100.000 eura: Otvorili žiro račun, uplate stižu iz inostranstva!

Da nisu samo omraženi kod naroda, već da imaju i podršku, i to ne malu, dokazuju Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, čiji su fanovi odlučili da ih stambeno obezbijede.

Naime, „bungiši“, kako sebe zovu, navodno su se udružili da sakupe novac i golupčićima kupe krov nad glavom, a ako ne budu uspjeli u toj namjeri, iznajmiće im nekretninu na godinu dana.

- Bungiši zdušno podržavaju Anđelu i Zvezdana jer vjeruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju riješeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem riješe - ispričao je jedan od njihovih fanova koji je insistirao na anonimnosti.


Kako nam je rekao, njihova podrška je mnogobrojna, a među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubijeđen da će lagano uspjeti da prikupe 100.000 eura za jednosoban stan u srpskoj prijestonici.


- Njihov plan je bio da ulaze i u naredne sezone rijalitija Zadruga, pa im stan ne bi bio potreban bar još par godina, ali kako je Mitrović donio odluku da na TV Pinku ugasi ovaj program, a pogotovo od kada su oboje diskvalifikovani i izašli su bez dinara, mi smo sve alarmirali i dogovorili smo se da ih ne ostavimo na cjedilu - rekao nam je jedan od „bungiša“.

Zasad, kako kaže, prikupljanje novca ide preko žiro-računa koji su u te svrhe otvorili u jednoj inostranoj banci, a putem društvenih mreža obavještavaju jedni druge o prispjelim uplatama.


- Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mjesec, najviše dva, obezbijediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpjela i izgubila. Nadamo se da će kada budu svili svoje gnijezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu - sigurni su fanovi Slavnića i Đuričićeve.

- Zvezdan i Anđela još uvijek ne znaju, a vjerujemo i ne slute kakav ih poklon od nas očekuje. Dosta je bilo tuge i bola, želimo samo da ih vidimo srećne - zaključio je jedan od njihove vjerne podrške.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.