x

JOŠ NIJE VIDJELA RODITELJE

Anđelini roditelji prave zamku za kćerku: Smislili plan kako da je odvoje od Zvezdana, samo treba da uradi jednu stvar!

Roditelji Anđele Đuričić imaju plan da je odvoje od Zvezdana Slavnića. Anđela Đuričić još nije otišla u Crnu Goru kako bi vidjela roditelje Ljiljanu i Velišu, već i dalje živi sa Zvezdanom Slavnićem i to kod njegovog oca Moke Slavnića.

- Anđela se čula sa svojim roditeljima čim je diskvalifikovana iz rijalitija. Nekoliko puta ih je zvala da dođu u Beograd, a ono što ih je prvo pitala to je kako se osjećaju. Znamo samo da su joj rekli, ''dobro smo, živi i zdravi šta si nam ti uradila.'' Đuričići su čestita porodica i porodica za primjer u Crno Gori i sve ovo što se desilo u rijalitiju im je jako teško palo. Zbog toga su riješili da pozovu Anđelu u Crnu Goru. Ona im je nekoliko puta rekla da ne želi da dođe, da želi da živi sa Zvezdanom i da oni dođu u Beograd da se vide. Međutim, njen otac insistira da se ona pojavi u Crnoj Gori - priča izvor, koji otkriva da je ukoliko se to bude dogodilo, njihov plan je da je navodno zadrže i odvedu u planinu i na taj način je odvoje od Zvezda.


- Ljudi Anđelu podržavaju, ali ne mogu da vjeruju da se ona i poslije rijalitija drži svog izbora. Nemaju oni ništa protiv njega lično, ali imaju protiv da ona bude u toj vezi. Zato i ne dolaze u Beograd, da je navedu da dođe u Crnu Goru, da je tamo zadrže i da joj Zvezdana izbiju iz glave. Ona je imala samo momke, a ne starije oženjene muškarce, ovo je sramota za njih. To im je plan. Anđela je vezana za porodicu, neće moći ona još dugo da izdrži, a da ih ne vidi. A oni ne popuštaju, neće u Srbiju, a ona se nećka, kao da nešto predosjeća pa zbog toga neće u Crnu Goru. Mada slomiće se vrlo brzo, roditelji, prijatelji, bratov grob da obiđe.. Sigurno će ona doći, a onda će joj ispariti Zvezdan iz glave - rekao je izvoz.

.

..

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.