x

ljubomorni preljubnik

Anđelku muž varao sa pola grada: Ugostitelja viđali u provodu sa konobaricama i hostesama!

Ljubomorne scene koje joj je priređivao nisu jedini povod zbog koga se Anđelka Prpić razvela od supruga Daria Prpića! Kako Kurir saznaje, jedan od razloga jesu i prevare njenog muža, o čemu je pričao cijeli grad.

Veliku pažnju javnosti izazvao je naš jučerašnji tekst u kojem je objašnjeno zbog čega se razveo popularni par. Naime, Anđelki je po riječima našeg izvora prekipjelo i nije mogla da toleriše suprugovu ljubomoru koja je bila sve učestalija i to zbog ljubavnih scena u filmovima i serijama.


Međutim, pored drame koju joj je često priređivao zbog uloga, ono što je poslednjih godina glumicu dodatno razdraživalo jesu gradske priče u kojima je Dario bio glavni akter. Kako kaže naš izvor blizak Prpićki, njen suprug, inače suvlasnik jednog beogradskog restorana, u gradu je popularan kao "veliki švaler i zavodnik", te da nije imun ni na jednu ljepoticu koju upozna.


Nije bitno da li je u pitanju konobarica lokala u koji je dolazio kao gost ili neka od ljepotica i starleta u čijem se društvu često obreo, on se svakoj udvarao, pa kod koje uspije - uspije, kaže naš sagovornik. On dodaje da su mu pored djevojaka zaposlenih u restoranima, omiljene mete bile i hostese koje su uvijek atraktivne i mlade djevojke, te da je u više navrata viđen kako sa nekom od njih odlazi u pravcu svog automobila i odvozi se na nepoznatu lokaciju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.