x

Anđelova majka i ujak IZBACILI TEODORU IZ STANA!

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović započeli su ljubavnu romansu u rijalitiju "Zadruga", a uprkos brojnim konfliktima i miješanjima drugih članova porodica u njihovu vezu, uspjeli su da ostanu zajedno. Kako je s parom bio izuzetno blizak, zadrugar Bane Čolak ekskluzivno za Rijaliti otkriva da su Anđelova mama Ljiljana i njegov ujak Predrag izbacili Teodoru iz stana kada je došla u posjetu, poslije čega je nastala prava drama, a opstanak njihove veze doveden je u pitanje.

- Anđelov prijatelj mi je ispričao da je Teodora doživjela veliku neprijatnost u Anđelovoj kući. Čim je stigla kod Rankovića u stan, već na vratima je shvatila da nije dobrodošla. Kulturno se javila i uputila ka Anđelovoj sobi zajedno s njim. Čim su se opustili i počeli da ćaskaju uz kafu, Anđela je majka počela ljutito da doziva, a Teodora je odmah shvatila da nešto nije u redu.


- Prvo su normalno razgovarali, a onda su postepeno počeli da dižu ton, da bi na kraju nastala prava svađa. Džehverovićka je sve to slušala u drugoj sobi i nije mogla da vjeruje da se njegova porodica i dalje miješa u njihovu vezu. U trenutku je samo riješila da presiječe agoniju, pa je skočila s kreveta i uletjela u dnevni boravak, gdje su se raspravljali. Odmah se obratila Anđelovoj mami Ljiljani i ispričala sve što joj je na srcu. Vikala je: "Uz dužno poštovanje, ali jednoj ženi vaših godina ne priliči da se tako ponaša i da zabada nos tako gdje mu nije mesto. Jedino što vama treba da bude bitno kada je veza vašeg sina u pitanju jeste da li je on zaista srećan ili nije, a ne s kim je. Preko glave mi je da slušam kako me konstantno ponižavate i nazivate svakakvim imenima. Strašno je kakve ste mi uvrede sve uputili" - priča Bane i dodaje da je tek tada nastao haos u stanu.


- Čim je Teodora završila izlaganje, Anđelova majka je još više pobijesnila, ustala sa stolice i krenula da se raspravlja s njom još oštrije. Odmah se uključio i njegov ujak Predrag, koji je nazivao Teodoru pogrdnim imenima. Počeo je da priča: "O kakvoj pristojnosti i moralu ti pričaš, Ćazimovko?! Treba da te bude sramota! Mi Anđelu želimo sve najbolje, pa i vezu, a ti svakako nisi osoba koja treba da bude pored njega!" Tada je Anđelova majka nastavila da je ponižava, a Tea je u suzama zgrabila torbu i izletjela napolje, dok je Anđelo samo sjedio pognute glave i ćutao - priča Čolak.


On je dodao i da je Ranković kasnije došao kod Džehverovića kući i tražio Teodoru, pa je počeo da se pere i pravda.

- Bio je na ivici suza kad je stigao kod Teodore u stan i sve vrijeme joj se izvinjavao. Rekao je da nikako nije smio da dozvoli da se tako ophode prema Teodori i obećao joj da se to više nikada neće ponoviti, a poslije toga su otišli na piće da bi o svemu detaljno popričali. Izmirili su se, ali iskreno sumnjam da će ta veza da potraje ako Anđelovi ne prihvate Teodoru. Inače, uprkos tome što mu se ni Teodora ni Anđelo nisu javili nijednom nakon što se rijaliti završio, Bane se nije naljutio.


- Nismo se čuli još od finala, ali nema veze, ja im to ne zamjeram. Vjerovatno su i oni imali dosta obaveza i ko zna čega još, tako da je sada nevažno. Želim im sve najbolje - zaključio je Čolak.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.