x

imaju hit "cipele"

Andreana Čekić o svađi sa Emirom Đulovićem: Glumi nevinašce, a vodila sam ga u svaku emisiju sa sobom! Ne želiš da progovorim o tebi!

Andreana Čekić se u međuvremenu posvađala i sa svojim kompozitorom Sašom Lazićem, ali i pjevačem Emirom Đulovićem sa kojim ima duet "Cipele".

- Odlučila sam da opširno odgovorim na ovo pitanje, jer sam to dužna svojoj publici. Sa druge strane mi je nametnuto da o ovome javno govorim, zato što druga strana (S. Lazić i Emir) daje izjave i prosto me tjera da to učinim.

- Počeću od početka, pa sami donesite zaključak o tome šta je ispravno i kakve se igrice igraju zarad popularnosti i uspjeha. Otpjevala sam u studiju kod Saše Lazića sigurno više od 50 demo snimaka za svoje kolege. Od toga nisam željela ni dinar, i ako znam da mnogi pjevači to naplaćuju. To su bile pjesme namijenjene Seki, Tanji, Rozgi i mnogim drugima. A pošto nisam naplaćivala svoje dolaske, Lazić mi je tada obećao gratis pjesmu kada mi se neka bude dopala.


- Dobijam poziv od Saše Lazića da ponovo dođem u studio, bio je jako uporan, jer je imao dobru pjesmu kao i ponudu za mene. Objasnio mi je da ima pjevača (Emira Đulovića) kojeg je uzeo pod ugovor, u kojeg vjeruje i ulaže. Zamolio me da sa njim snimim duet, ali da je uslov da Emira vodim u svaku emisiju, da se maksimalno tome posvetim i da zajedničkim snagama poguramo njegovu karijeru da bi se za dečka čulo svuda, a da zauzvrat nisam u obavezi da platim polovinu pjesme, kao ni spot.


- Svi smo svjedoci koliki je uspjeh dostigla pjesma “Cipele”, kao i da je Emir išao u svaku emisiju sa mnom. (Za one koji ne znaju: dolazak u određene emisije se plaća kada si nov, što on nije morao, jer sam na tome insistirala.) Vjerovala sam u tu pjesmu, tako sam se i ponašala, čak i kada sam ušla u svađu sa bivšim mužem Ivanom, jer je smatrao da ne treba da snimam pjesmu sa nekim ko nije dovoljno poznat. Stala sam na stranu pjesme. Taj period pamtim po tome da sam bila najnesretnija za vrijeme kad sam trebala biti najsretnija – izjavila je pjevačica.


- Tu turneju, koju smo rado prihvatili, jer se interesovanje za naš dolazak diglo zbog "Cipela". Saša Lazić je insistirao na tome da snimimo još jedan duet pred američku turneju, jer je imao ideju da tako počastimo publiku, ali mi se ta pjesma nije dovoljno dopala i odbila sam da je snimim.

- Radi se o pjesmi “Svadba”, koju je na kraju snimila Rada Manojlović. Od tog trenutka Saša Lazić počinje da me ne podnosi. Interesantno je da je Lazić tu istu Radu često pljuvao, nema šta nije pričao o njoj i Harisu, počevši od toga da su dolazili u studio da ga mole za pjesmu, da su opterećeni komentarima ispod pjesama, Instagramom, pregledima i lajkovima. Mislim da je vrijeme da Rada za to sazna, jer nije loše znati sa kim imaš posla i šta ti se radi iza leđa. Smatram da Rada to ne zaslužuje, jer svoju karijeru gradi na pošten način i nikoga ne pljuje – izjavila je za "Skandal" Čekićeva i objasnila da je sporna pjesma postavljena na "Grandov" Jutjub kanal i da je samim tim ta produkcija imala zaradu od pregleda.


- Početkom marta dobijam poziv od Saše Lazića. Tražio je da mu dam sve pare od Jutjub pregleda ili će pokušati da obori pjesmu “Cipele”. Tome mogu da svjedoče Goran Šljivić i Saša Popović. Objasnila sam Laziću da se obrati Goranu Šljiviću i Saši Popoviću ako smatra da mu nešto od toga pripada, jer ni sama nemam uvid u zaradu za pjesmu “Cipele” i da sam dobila određeni novac za sve svoje pjesme koje sam objavila. Htio je iz revolta i na kvarno da uzme novac od mene, zaboravivši da sam sve ispoštovala što je od mene tražio - požalila se ona i objasnila kako je nastala kulminacija svega.


- Sastaju se moj bivši saradnik i moj bivši muž i kuju plan kako da naprave posao, da uzdignu sebe, a da naprave lošu sliku o meni, (jer moje ime očigledno prodaje i obećava). Sram me bilo što im nisam dala sve pare od Jutjuba. Dolaze na ideju da zovu novinare da napišu da smo Marko i ja opet u svađi, te da ja želim da se vratim bivšem mužu, da time istovremeno i ciljano započnu promovisanje novog dueta. Dakle, moj bivši muž, materijalista, koji je pljuvao Lazića i Emira gura novu djevojku da snimi duet sa Emirom. Lazić, koji je pljuvao mog bivšeg muža, jer je znao da je isti bio protiv “Cipela” šuruje od jednom sa istim. Zaboravio je da mi je slao prepisku mog bivšeg muža i svoje saradnice i prijateljice. To čuvam, Laziću. Emir, koji daje intervijue, glumi nevinašce i okuplja moje bivše prijatelje oko sebe, ne zna navodno razlog što nismo u kontaktu? Emire, Emire… Progovorila sam i mislim da sam dovoljno rekla, a ako nisam, mogu još detaljnije. Mislim da to ne želiš, jer bi vam to poljuljalo egzistenciju i da je red da mi se zahvalite za sve do sada, da prestaneš da govoriš ono što ti Lazić naređuje, kao i da mi se izvinite za to što me pljujete zbog toga što nisam dala da me još i pljačkate – zaključila je pjevačica.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.