x

a bile su nerazdvojne

Andreana je prosto nestala, tako je odlučila: Slađa progovorila o sukobu sa bivšom prijateljicom!

Pjevačica Slađa Alegro progovorila je o svađi sa Andreanom Čekić, koja joj je bila bliska prijateljica, a sa kojom već mjesecima nema nikakav kontakt.

Naime, Slađa je navodno skrenula pažnju Andreani da ne bi trebalo da bude s njim, što joj je koleginica zamjerila.

- Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu - kazala je Slađa.

- Nije bilo nikakve svađe, ni prepirke. Želim joj sve najbolje i o njoj mislim samo lijepo. Bezveze je da se sa nekim družite, a posle da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko - dodala je pevačica i stavila tačku na odnos sa Andreanom.


Slađa je takođe otkrila da nije uvijek bilo lako nastupati na privatnim proslavama, te zbog toga više ne nastupa ni tako.

- U jednom trenutku karijere morate odlučiti u kom smjeru će ona ići... Desilo mi se, kada sam pjevala na jednom veselju, nekada davno, da je jedan gospodin bio jako bezobrazan, pripit i sve što ide uz to. Želio je da se ja popnem na sto, ali sam naravno odbila. Previše dugo sam u ovom poslu da sam naučila kako da hendlujem određene stvari i kada treba da stavim tačku - otkrila je Slađa za Alo.


- Slađana i ja se nismo družile dugo, ali prije toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih. Nije se ona nikad ni miješala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj - ispričala je Andreana koja smatra da su joj Slađa i Ana neprijatelji, jer su joj navodno branile vezu sa Markom Miloševićem.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.