x

Andreani Čekić izdata zabrana prilaska djetetu njenog oženjenog vjerenika! Progovorila prevarena supruga: Hvala joj što mi je skinula bijedu s vrata!

Pjevačicu Andreanu Čekić, njen oženjeni dečko Marko zaprosio je na njen rođendan, za šta je njegova i dalje zakonita supruga Marina Milošević odmah saznala. Ona je istakla da se "zahvaljuje pjevačici jer joj je skinula bijedu s vrata", ali i da smatra "da će završiti isto kao i ona". Takođe, napomenula je da je Andreani izdata privremena zabrana prilaska djetetu koje je dobila u braku sa Markom i to na 10 metara, a ako joj pjevačica ipak priđe - prijaviće je.

- Ne znam šta on zamišlja? Da je neki šeik pa da bude u braku sa dvije žene? Sa jedne strane sam joj zahvalna, jer mi je skinula bijedu s vrata. Poslije sedam mjeseci sam shvatila sa kakvim čovjekom sam bila u braku. Eto joj ga sad. I njoj će uraditi isto što je i meni. Dosta mi je Andreaninih laži, kako on i ja dvije godine nismo bili intimni i kako ona nije ništa pokvarila. Očigledno ne zna da sam u tom periodu izgubila bebu, što imam i napismeno, a nije mi vjetar napravio dijete, već muž. Moj muž i ja smo se odlično slagali kad se odjednom pojavila Andreana i nastao je haos. On sada dijete ne obilazi, a još manje zove. Bitno da je cijelo ljeto proveo na različitim destinacijama, a nije mario što dijete sjedi u Beogradu - izjavila je Marina, koja tvrdi sljedeće:


- Ja tražim razvod po hitnom postupku i dijete mu dozvoljavam da viđa. Sada se vidi i kakva mu je porodica, jer su svi išli na Andreanin rođendan i aminovali što ju je vjerio, a niko nije došao do mene da pita kako je dijete. Andreani je izdata privremena zabrana prilaska mom djetetu i to na 10 metara. Ako joj priđe, prijaviću je. Dosta sam ja trpjela njihove prijetnje i poruke koje mi je ona slala u dogovoru sa njim. Trenutno smo na sudu, a čim se to riješi, poslaću vam sve prepiske i poruke. Ona je pričala kako je djetetu poklonila psa, kojeg sam ja kao htjela da zakoljem! Pa da li vam ličim na vješticu koja kolje pse? Strašno.


- I još da ja prihvatim bilo kakav poklon od nje! Meni ne trebaju njihove pare, tačnije Andreanine pošto ga vjerovatno ona i finansira. Žao mi je samo zbog kćerke, jer vidim da joj nedostaje otac, a njega nije briga. Mogao je bar da joj pošalje jednu svesku za školu iako pored mene ima sve. Neka mi da razvod i neka živi svoj život sa Andreanom, a da li je ona zvijezda ili neka tamo seka Persa, sasvim je svejedno. Neka se pogleda na šta liči, vide valjda ljudi moje slike i vide nju. Na šta ja da budem ljubomorna? Ona bi voljela da jesam ljubomorna na nju, ali ja sam sretna i ispunjena žena, imam svoje dijete, a njoj želim da sa Markom vidi šta to znači - zaključila je Marina.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(SVet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.